Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

4 ay once gıttım doktora test falan yapıldı eşimle bana herhangı bir problem yok dedı doktor herşey normalmiş.en son 2 ay once rahım fılmı bıle cektırdım işte.ama daha once hiç böyle olmuyordu test yaptım gecen ay negatif cıkmıstı şimdide aynı cıkar dıe beklıyorum

ceyyylaannnn
nerelerdesin çabuk gel buraya..
çok özledim ben seniii
ask olsun beni ozlemedinmiii:çok üzgünüm:
kizlar sabahtan berii hic kimsecikler yokk giren cikiyoo n oluyo bugunn cokmu mesguluzz-tatlicadiarzu-wenimde camasir katlamam lazimm ama size bisey soylicemm
karakizin gibii benimde gogusler 1 hafta hatta 10 gun onceden siser acirdii amaa regl mme 2 3 gun varr hic sislik agri yokk ayy merak etmeye basladimm gunu benim gunume yakin olan arkadaslarr sizde bir degisiklik varmii :1rolleyes:

ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim

yazık ya zaten olmuyo diye stres yapıyoruz bide bu şekilde dışarıdan karışanlar olmuyormu
Allah kolaylık versin

yaaa herkesi özledim ben sabahtan beri söylüorum kimse duymuyor ki beni de...
sende bir kan testi yaptırsana...kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar geçen cuma günü bebek mevlidine gittim. ıkizdi bebekler ve ailesi onlara tam 11 yıl sonra kavuşmuştu biri kız biri erkek isimleri de ümit ve dilek ailesinin yıllardır Allahtan bir dilekleri vardı ve bu "dileklerinin" kabul olması içinse "ümitleri" mevlütte bebekleri gezdirdiler ve benim kucağıma da verdiler inanın ki çok duygulandım ağladım ve aklıma sizler geldiniz dedim Allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın diye hepimiz adına dua ettim.

ayy canimm ya:teselli: cokk sagoll bir tanemm irgun bizde anne olcagizz buna eminmm:1hug:

inşallah canım ya

bu arada sen gelmeden once lısteye gırmek ıstedıgını soyleyen bı arkadasımız vardı gıttı sanırım ama hatırlamıyorum nıckını sımdık:çok üzgünüm:

BENDİM cnm o listeye eklenmek isteyen..ayça adım..hihoyyyt

saol cnm.ben de aynen bir bebek alsam kucağıma nedense hep duygulanıyorum.bir de hamile kalsak nasık bir duygu içinde olurum bilemiyorum.bende dün kandil gecesi hayrına hepimiz için dua ettim.en kısa zamanda kavuşuruz inşallah bebişlerimize

kızzzlarr bişey sormak istiyorum benim reglim geçeli bugün 4.günü haftosonu yani 2.günü kan testi yaptırdım yok dediler ama hala olmadım ve benim reglimin bir ay bile aksadığı olmamıştır sizce ne yapmalıyım kana bir daha mı gitsem yoksa eczaneden test mi alsam çook karmaşığım çokkkk

o zmn canım günümüzü bekleyelim.3 gün sonra öğreniriz inşallah

kızlar mrb benim gunum 2 gun gecti ama hıc gecmezdı bole ama hıc bır belırtıde yok sadece ruyamada adet olmustum eheheh o da hamılelegı ısaret edermiş bı o ümidim

ravzanur sen sonuçtan mı yoksa benim gibi iğne fobisi olanlardanmısın gerçi bn az çok yendim evlendiğimden beri eşim sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…