işte herkesde farklı olabiliyor demek.bendede karın şişliği yok.ama ilkbelirtileri göğüsler veriyor .göğüslerinde bir değişiklik yok mu?bu zaman içinde hiç doktora gittin mi gerekirse bir test yap derim ben.geçen ayda aynı sorun olmuş ya belki hamişsindir
ask olsun beni ozlemedinmiii:çok üzgünüm:ceyyylaannnn
nerelerdesin çabuk gel buraya..
çok özledim ben seniii
ayyy kafayı yycem ya ben şimdi kaynanam aradı günün geçtimi diyo yoksa olmuyosa dr götrcem seni diyo bişey de diyip kalbini kırmak istemyrm bu ay daha yeni başladık dedim
ask olsun beni ozlemedinmiii:çok üzgünüm:
kizlar sabahtan berii hic kimsecikler yokk giren cikiyoo n oluyo bugunn cokmu mesguluzz-tatlicadiarzu-wenimde camasir katlamam lazimm ama size bisey soylicemm
karakizin gibii benimde gogusler 1 hafta hatta 10 gun onceden siser acirdii amaa regl mme 2 3 gun varr hic sislik agri yokk ayy merak etmeye basladimm gunu benim gunume yakin olan arkadaslarr sizde bir degisiklik varmii :1rolleyes:
korkuyomm kizzzzzz ayy icim tuhaf oluyoo bakalimm gunum gelsinndeee ama heyecnlaniyommyaaa herkesi özledim ben sabahtan beri söylüorum kimse duymuyor ki beni de...
sende bir kan testi yaptırsana...kaydirigubbakcemile2
ayy canimm ya:teselli: cokk sagoll bir tanemm irgun bizde anne olcagizz buna eminmm:1hug:arkadaşlar geçen cuma günü bebek mevlidine gittim. İkizdi bebekler ve ailesi onlara tam 11 yıl sonra kavuşmuştu biri kız biri erkek isimleri de ümit ve dilek ailesinin yıllardır Allahtan bir dilekleri vardı ve bu "dileklerinin" kabul olması içinse "ümitleri" mevlütte bebekleri gezdirdiler ve benim kucağıma da verdiler inanın ki çok duygulandım ağladım ve aklıma sizler geldiniz dedim Allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın diye hepimiz adına dua ettim.
inşallah canım ya
bu arada sen gelmeden once lısteye gırmek ıstedıgını soyleyen bı arkadasımız vardı gıttı sanırım ama hatırlamıyorum nıckını sımdık:çok üzgünüm:
canimm hosgeldinn. ama benimm cikmm lzimm cokk isimm varr sizlere kolay gelsin iyi sohbetlera.s.slm kızzzlarrrr....ben geldim...hihoyyyt
arkadaşlar geçen cuma günü bebek mevlidine gittim. İkizdi bebekler ve ailesi onlara tam 11 yıl sonra kavuşmuştu biri kız biri erkek isimleri de ümit ve dilek ailesinin yıllardır Allahtan bir dilekleri vardı ve bu "dileklerinin" kabul olması içinse "ümitleri" mevlütte bebekleri gezdirdiler ve benim kucağıma da verdiler inanın ki çok duygulandım ağladım ve aklıma sizler geldiniz dedim Allah hiç kimseyi evlatsız bırakmasın diye hepimiz adına dua ettim.
4 ay once gıttım doktora test falan yapıldı eşimle bana herhangı bir problem yok dedı doktor herşey normalmiş.en son 2 ay once rahım fılmı bıle cektırdım işte.ama daha once hiç böyle olmuyordu test yaptım gecen ay negatif cıkmıstı şimdide aynı cıkar dıe beklıyorum
ayy canimm ya:teselli: cokk sagoll bir tanemm irgun bizde anne olcagizz buna eminmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?