Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Üstüne görme adet kanamasından az kahverengi renginde kimisinde kırmızı ama miktar olarak az olması gerek ..koku olmaması gerek ..

Üstüne görme adet kanamasından az kahverengi renginde kimisinde kırmızı ama miktar olarak az olması gerek ..koku olmaması gerek ..

sağol canım verdiğin bilgi için
bide bişey sormak istiyorum özel değilse arkadaşlar biliyordur mutlaka ama ben yeni katıldımya ne iş yaptığını merak ettim senin :))))) İşler yoğunlaştı diye yazmışsınya malum kriz ortamı bizim işlerimiz çok durgunda

merhaba sekerlerr. durumlar nasıl? ceylan naptın? nasıl gidio tedavi

Tedavi süper bu ay üçüz yumoşlarım vardı da biraz problem bizde kuşum :jeyyar:Stres diye başbela varya çatlatma iğnesi oldum cuma biraz kötü geçti haftasonum :Saruboceq:
Yinede umutluyum bugün var laelaelaelaelae

stres yok:mymeka: bak ne guzel 3 tane pırıl pırıl yumurtaaaa
bu ay olacak unutma. sakin ol.bi bakmıssın ucuz olmus kaydirigubbakcemile3
akrepten haberin var mı?

ceylan allah emeginin karşılıgını verecek kuzum sen içini rahat tut yeter ki senin de göbişin şişecek inş

iniallah ceylan tuttar
sen klomenmı içtin cnm
ben de ilaç kullanıyorum inşallah ikimizinde bebklerı olur

cnm beni eklemişsin listeye sağol..bu arada hayırdır neden kötüsün? ne güzel bak yumoşlarda varmış hemde 3 tane..buna sevinmek lazım dimi ama

Hayırlısı kızlar akrep ıyı gıbı ısyanlardaydı en son kendıne getırdım

cnm beni eklemişsin listeye sağol..bu arada hayırdır neden kötüsün? ne güzel bak yumoşlarda varmış hemde 3 tane..buna sevinmek lazım dimi ama

CANIM İNŞALLAH SEVİNMEZMİŞYİM STRESTEN ÖTÜRÜ KÖTÜYÜM YOKSA ŞÜKREDİYORUM DAİMA :Saruboceq:

Ceylan klomenı bende kullanıyorum baŞım acayıp dÖnÜyo sende de oluyomu.ben bır de gynodel ve folık asıd kullanıyorum mahfettı ılaÇlar benı prolaktınım 30 Çıktı dr fazla yÜksek deĞıl dedı

kıslar 1 haftadır ada çayı içiyrm yumurtlama gnmde yaklaştı sizce bırakyımmı içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…