Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim bu ay da büyük bi ihtimalle bebiş olmıycak galiba şehir dışına çıkıcam ama olsun belki ii gelir kafamı dağıtrım

acele etme yani ilk geceden beri hiçççç korunmuyoruz.1 dış gebelik yaşadım 3 hsg çektirdim 2 laparoskopi oldum tüp bebek diyo dr lar ama ben umutluyum

ilk 6 ay hiç aklımda yoktu bi sabah uyandım eşime dedimki ya 6 aydır tık yok birimizde sorun olmasın sakın dedim niteki o biri ben çıktım:)

ben kaybetmiyorum çokta umursamamaya çalışıyorum çevre beni bayıyor biri doğum yapıyo bebek görmeye gidiyoruz çatttt bi laf.allah sanada verir inşallah .hayırlısı olsun olur olur sıkma canını falan yahu size ne

maydanozu süt yap alternatif tıpa bak bende yaptım ama benim duru bo....tan o yüzden fayda etmedi sana kesin yarar arkadaşım

aynen deli ederler insanı ben fitille birlikte soğan suyu yaptım 2 aydır şükür yok gibi çok akıntım oluyodu fitil kullanmadn önce şimdi bişey yok

her ay olur belirtim her ay midem bulanır uyuklarım memişler acır kasıklarım ağrır hepsi var bitek bebek yok soğan suyu içtim bu ay bakalım allah büyük

her ay olur belirtim her ay midem bulanır uyuklarım memişler acır kasıklarım ağrır hepsi var bitek bebek yok soğan suyu içtim bu ay bakalım allah büyük

inşllh hamilesindr hepimiz tez zamanda hamile kalırız
neyse canım benim çıkmam lazım seni yanlız bırakıcam ama kıslar gelir biraz sonra öptüm tanıştığımıza memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…