Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sigarada kullanıyorum onunda etkisi var bence tüpümün biri açık dedi son gittiğim dr presseed alayım diyorum bide of ne bileyim ben

her ay olur belirtim her ay midem bulanır uyuklarım memişler acır kasıklarım ağrır hepsi var bitek bebek yok soğan suyu içtim bu ay bakalım allah büyük

slm kızzlarr mehril arkadaşım soğan suyu ne işe yarıyor nasıl yapılıyor işime yararsa bende deneyimCADIARZU

sigarada kullanıyorum onunda etkisi var bence tüpümün biri açık dedi son gittiğim dr presseed alayım diyorum bide of ne bileyim ben

ahh canım ya içmeyin şu sigaraları bak benm bi tanıdğımn 12 yıl bebeği olmadı tedavi görüyodu hamile kaldı sigarada içiyodu rahatsızlığıda wardı bebeği erken doğdu ve öldü
içmeyin şu sigarları her türlü zararı war

slm kızzlarr mehril arkadaşım soğan suyu ne işe yarıyor nasıl yapılıyor işime yararsa bende deneyimCADIARZU

ben soğan suyunu akıntılarım için kullanmıştım bide adetimi düzenledi

2 sb(damacan suyu olucak çeşm suyu değil ) suyu kaynatıysn yemeklerde kullandığımız soğanı 4 bölüysn kaynayan suyu atıysn 5 dak kaynatıysn içiyosun
hergün taze içiceksin 15 gün uyguluyosun

hoşbuldum bozocum nasılsın...kaydirigubbakcemile2

hamilelik belirtileri yazan var mı ben tedavi oluyorum ilaçla fayda etmedi diye bıraktık bırakınca da kasıklarda ağrı batma bel ağrısı oldu 15 ocakta adet oldum bir daha olmadım hamileik belirtilerinde bunlar da var demi ben daha önce hamile kaldım ama dikkat etmedim belirtilre o zaman da midem falan hiç bulanmamıştı ayaklarım ağırlaşmış gibi
hamileik ihtimali yok diye test de yapmadım ilaçlar etki etmemişti

canım en son 15 ocakta regl oldun ve ne dr.a gittin ne de test yaptın öylemi....:bbo: nasıl dayanıyosuuuuuuun kııııssssssss delikafadulden

canım en son 15 ocakta regl oldun ve ne dr.a gittin ne de test yaptın öylemi....:bbo: nasıl dayanıyosuuuuuuun kııııssssssss delikafadulden

o kadar iğne yaptırdım yumurtalılar bana mısın demedi dedi doktor böyle olunca da heveslenmek istemiyorum kist oluşmuş olabilir diye düşündüm ama ...belli olmaz o kadar ilacı verdik vücuduma adet olmam gerekir diye düşünüyorum tedavi görünce insan umutlanamıyor test alayım diyorm sonra da vazgeçiyorum niye umutlanıyorsam diye kızyorum kendime ilaç etki etmedi ki diyorum ama yarın alacağım sonucu yazarımyerimseniben

naslısın fıstık yaaaaa....görüşemiyoruz...a.s.

kızlar doktor bu ay rahim fimi çekicez dedi ama ben sadece bir ay klomen kullandım ve ekstra ücret alınıyomuş hastanede bunun için bu yüzden çektirmesem olmazmı biraz daha deneyelim desem doktora klomene devam etsem, yoksa hemen çektirsemmi

bu ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kulandım belirti bekliyorum umutluydum bu ay ama belirti yok gerçi adete 10 gün falan var belirti için erkenmi sizce

umutsuzcum belirti için erken canım henüz yumurtlama dönemin bile yeni geçmiş. Hsg çektirebilirsin bence tüplerinin durumunu öğrenirsin daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…