Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kıslaaaaaaaar gecekuşunus geldiiiiiiiiiiiii....:teytey:

hadi hayırlsı ummahancım..
ümidimiz sen ol bu ay..
hadi...
mutlu et bizi ve kendini(biraz reklam koktu sanki:roflol:)

kısssssssss ummahan naberrrrrr bakim özledim ....Şeniz

gülde cim senin kaçındaydı??belirtilerin varmı?

canım benim reglim bugün bitti ve başlayacağız çalışmalara bir daha ki aya artık ne yapalım...

kıslaaaaaaaar gecekuşunus geldiiiiiiiiiiiii....:teytey:

gecekuşu nerelrdesin bakayım??

bugün ne olduysa kimse konuşmuyo benim çenem düştü bugün

alemsin valla
ama haklısın benimde böyle kendi kendime konuştuğum çok zamanlar oluyor..

burdayım geldim işte güldeciiiiiiiiiiim...gel seni de öpiiiiiiiiiiim...Şeniz bozocum senide...Şeniz

valla kadisim bu enerjıden biraz bana versen keşke...
bende tam tersi aptal gibiyim vallakafamçokkarıştı
enerjı sıfır
bu halle nasıl çalışırım onu da bilmiyorum..kafamçokkarıştı

iiym bomba gibiyimdelikafadulden

sen nasılsın

hayırdır ne güsel ne bu neşe maşallah...kaydirigubbakcemile5 ben kötüyüm midem çok ağrıyor stresten herhalde..:çok üzgünüm: yemek yesem ağrıyor yemesem ağrıyor neyapacağımı bilemiyorum ben yaaaaaaaaaa..senağlama

slm kızlar :)
hamıllelık başlangıcında karın agrısı batmalar karnın sag ve sol taraında oldugunu okudum alt kısımdan yanı gobegın hızasından bıraz daha aşagı kısımda agrısı batması olan oldumu hiç ??? aşırı üşüme özellıle ayaklar buz gıbı .. ve baş agrısı ?? karnımda şişlik var reglımı 1 gun gectı heyecana kapılmak ıstemıyorum beklıycem bırkaç gun daha uff cokda hyecanlıyım bılmıyorum reglı belırtısıyle bırbırıne benzedegı soylendıgı için şaşkınım
sormak ıstedıgım en onemlı şeyıde unutuyordum neredeyse bacaklarım zaman zaman tutmaz oluyor neredeyse hıcbır reglımde boyle bırsey yaşamadım ben bu hamılelık belırtısı olabılırmı ?? neolur benı aydınlatırmısınız arkadaşlar :)

belki annemlere gidicem benm annemler şehir dışında

valla kadisim bu enerjıden biraz bana versen keşke...
bende tam tersi aptal gibiyim vallakafamçokkarıştı
enerjı sıfır
bu halle nasıl çalışırım onu da bilmiyorum..kafamçokkarıştı

bakma kıs hastayım ama deliliğe vuruyorum....-tatlicadiarzu- benim kocişde bugün geldi 4 gündür yoktu...şimdide uyuyor biliyomusun...senağlama benim yumoşlar boşa gitti bu ay...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…