Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende pek iyi değilim ama sanırım regl belirtileri bunlar..senağlama inşallah değildir ama..:1no2: aşkım bu ay hep seyahatteydi...:a015: ve devam da edecek seyahatler...:a015:

kıyamam üzülme ya hayırlısı olsun sıkma canını işallah ikimizde hamiş oluruz canım yaa :CüvCüv:

kıyamam üzülme ya hayırlısı olsun sıkma canını işallah ikimizde hamiş oluruz canım yaa :CüvCüv:
AMİİİİİİİİN İnşallah canım....:Saruboceq:
hım canım peki belirtilerini hatırlıyormusun yazarmısın bana

pek belirtim olmadı ama en belirgin olanı çok aşırı başağrısı..tatlı yeme isteği ki ben tatlıyı hiç sevmem.-tatlicadiarzu-..birde tam regl günümde hafif bir leke oldu geçti....

canım birde kalçamda kasılmalar oluyordu...

oğlumun bugün doğumgünü ablası..)).yani 10 mart

kizlar iyi aksamlar..benimde derdim var lutfen birsey soyleyin.ben asilama yaptirmistim 20 subatta.2 martta kan testinde henuz belirti yoktu.Fakat adet gunum olan 7 martta cok az kanamam geldi dunde biraz fazlaydi.ama ben hergun adet sancisi gibi bir agri yasiorum.doktoruma ulasamadim.yarin gidecegim.ama bilen varsa bana soyleyin.nedir bu

doğum günü kutlu olsun öp benim için ismi ne?
ha bu arada ben çikolatayı aşırı seven bir insandım bu aralar çikolatayı bir parça ısırıp gerisini yiyemiyorum ne iş anlamadım ve kokulara karşı aşırı hassasiyetim var

lllybru canım ümitlenme ama üzülmede doktora git ve kan testi yaptır derim kesin sonuç alırsın inşallah hamişsindir hayırlısı olsunn

lillybru eğer kanaman lekelenme gibiyse ve kesildiyse olabilir sen yinede doktoruna başvur derim..

ben dun butun umidimi yitirdim aslinda.ama netten okuduklarima gore olabilme ihtimali oluyormus.ama bu adet sancisi gibi agrilar perisan etti beni

ismi Furkan canım..teşekkür ederiz.a.s...bana sanki hamilesin gibi geldi kokulara karşı aşırı hassasiyet filan...inşallah canım :Saruboceq:

kadisim ve lilybru kestane kendinize iyi bakın öptüm hepinizi kadisim aeo canım ben bu işi anlamadım ama 2 gün kaldı az daha sabır ne yapalım :):CüvCüv: kaydirigubbakcemile5 ben çıkıyorum kociş gelicek bby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…