bakma kıs hastayım ama deliliğe vuruyorum....-tatlicadiarzu- benim kocişde bugün geldi 4 gündür yoktu...şimdide uyuyor biliyomusun...senağlama benim yumoşlar boşa gitti bu ay...:çok üzgünüm:
slm kızlar :)
hamıllelık başlangıcında karın agrısı batmalar karnın sag ve sol taraında oldugunu okudum alt kısımdan yanı gobegın hızasından bıraz daha aşagı kısımda agrısı batması olan oldumu hiç ??? aşırı üşüme özellıle ayaklar buz gıbı .. ve baş agrısı ?? karnımda şişlik var reglımı 1 gun gectı heyecana kapılmak ıstemıyorum beklıycem bırkaç gun daha uff cokda hyecanlıyım bılmıyorum reglı belırtısıyle bırbırıne benzedegı soylendıgı için şaşkınım
sormak ıstedıgım en onemlı şeyıde unutuyordum neredeyse bacaklarım zaman zaman tutmaz oluyor neredeyse hıcbır reglımde boyle bırsey yaşamadım ben bu hamılelık belırtısı olabılırmı ?? neolur benı aydınlatırmısınız arkadaşlar :)
kadisim nasıl gidiyor hayatım günün ne zaman senin? Şeniz
gülde belinin altına yastık koy burdan bi hamiş bana öyle demişti)))
Allah iiliğini versin valla moralimi yerine getirdiniz kızlar yaaa....:roflol::roflol::roflol:
bozocum sağol tavsiyen için..
hiç öyle deme bazı arkadaşlar yumurtlama gününde yapmamışlar ama hamile kalmışlar..
olabilir...canm hiiiiç kafanı takma böyle şeylere ..oluruna bırak...
ya çıkamadım bir türlü hadi hayırlı geceler
zaten yarın bende temizlik var
bir de kalabalık misafirlerim gelecek hazırlık yapmam gerek yarın...
ufff enerjı lazım bana enerjı
yoksa bunların altından nasıl kalkacağım..
çocuk,ev,misafir,başka işlerim....ufff
kadisim nerdesin kızlar sustunuzzzzzzzzzzz
mehlikameryem hg...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?