Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

gülde cim kib kolay gelsin hayatım umutsuzluk yok öptüm seni...
blue_girl hayırlısı olsun tatlım 3-4 gün daha bekle kan testi yaptır kesin sonuç alırsın

bakma kıs hastayım ama deliliğe vuruyorum....-tatlicadiarzu- benim kocişde bugün geldi 4 gündür yoktu...şimdide uyuyor biliyomusun...senağlama benim yumoşlar boşa gitti bu ay...:çok üzgünüm:

hiç öyle deme bazı arkadaşlar yumurtlama gününde yapmamışlar ama hamile kalmışlar..
olabilir...canm hiiiiç kafanı takma böyle şeylere ..oluruna bırak...

bence stres yapıyosun tatlım sakin olup bekle..yerimseniben bunlar regli belirtisi de olabiliyor gebelikde inşallah hamilesindir...a.s

Bende hepınızı kocaman ÖptÜm kızlar............

Sızlerde ÇalıŞın ..devam edın..

hiç öyle deme bazı arkadaşlar yumurtlama gününde yapmamışlar ama hamile kalmışlar..
olabilir...canm hiiiiç kafanı takma böyle şeylere ..oluruna bırak...

işte tahminen bir gün yumurtlamaya denk geldi.. bakalım inşallah...:Saruboceq:

ya çıkamadım bir türlü hadi hayırlı geceler
zaten yarın bende temizlik var
bir de kalabalık misafirlerim gelecek hazırlık yapmam gerek yarın...
ufff enerjı lazım bana enerjı
yoksa bunların altından nasıl kalkacağım..
çocuk,ev,misafir,başka işlerim....ufff

sen hala burdamısn koş koşşşş

iyi geceler bozo cum kib öptüm canım
kadisim 12 mart yani perşembe az kaldı hayatım gaz var göğüslerimde acıma ve sırtımda ağrı var ara ara belim ağrıyor uyku hali fazla ağzım çok kuruyor bunlar yeterli belirtiyse bunlar var gerisini bekliycez artık..

geçenlerdede kasıklarımda acıma vardı her iki taraftada hayırlısı neyse o olsun bekliyoruz bakalım

bu ay pek stres yapmadım geçen aya göre daha iyiyim klomen kullandığım içinmi ne geçen ay çok ağrım vardı bu ayda hap kullandım ama ağrım o kadar çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…