Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

lillybru belirtiler aaynı o yüzden doktorunla görüş.
kadisim işallah hayatım sağol öptüm senide.......

canım geçmiş olsun..ilaçların etkiside olabilir..bence dr.na ulaşmaya çalış...
3 gundur adet sancisi gibi bir agri var karnimda.hamile olma ihtimalim hala varmi sizce
inşallah hamilesindir..:Saruboceq:

iyi geceler canım...mirmirmirmir

cok sagol canim.ins hamileyimdir.dun uzuntuden cok agladim.ama simdi burda okudum epey yine umutlandim.ve agrilar gelip gidiyor

lütfen böyle yapma ..ne kadarlık evlisin..ne kadardır hamiş olmaya uğrşıyorsun canım...

bitkisel bişeyler denediniz mi peki...alternatif tıp bölümünde güzel öneriler var canım...

iyi aksamlar ark benim bir sorum olacakti normalde cumaretsi hastalanmam gerekiyordu olmadim test yaptim negatif cikti.karnimda acayip sislik var.ne yapacami bilmiyorum

yok hayir.denemedik.bir bakayim oraya sonra ben.ama su an cok sasirdim bende halime.hamilelik belirtilerinini hic biride yok bende..normaldede adet sancisi nedir bilmem.ve duzenlidir

slm elanaz.bazen mevsim degisikliginden yada hava degisikliginden gun degisebiliyor.bilgin olsun

canım istiyorsan hamilesindir inşallah...ama mevsim dönüşlerinde de bu aksamalar olabiliyor...bence birkaç gün bekle yeniden test yap yada bir kan tahlili yaptır....))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…