Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bir şişkinlik var hiç bu kadar gazım olduğunu hatırlamıyorum 3-4 gündür böleyim .arada bir belimin üst kısmında ağrı oluyor yatarken rahat edemediğim zamanlar çoğaldı eğer bunlar yeterliyse bunlar var ha birde çok susuyorum ağzım çok kuru

cnm ya olabilir aslında.bende de o ilk anlar da acayip yorgunluk ve uyku hali vardı göğüslerimde dediğin gibi kol altına doğru ağrıyordu gaz sorunum da hiç geçmedi.ara da sırada da iştahsızlık ben de zaten o yüzden kilo vermişim(( inşallah hamilelik belirtileridir istersen bir idrar tahlili yapsana cnm yaa:Saruboceq:

bilmiyorum canım ya 2 gün var erken diye düşünüyorum açıkcası aynen dediğin gibi bir yorgunluk var ve 2 gündür iştahımda azalma var işallah :Saruboceq: hamişimdir ya dua edin kızlarrr kaydirigubbakcemile5

canimm bakalim 2 gunumuz kaldii insallahh .eger olmasada uzulmiyelimmok :teselli:

haklısınız kızlar. benimde adet günüme 2 gün vardı bu safer belirtilerden şüphelendim bir de sen arkadaşımız beni gaza getirdi de öle bakmıştım.son günler hele geçmek bilmiyor ya.bir an önce sabah olsun diye bakıyoruz. ama varsa bir şeyler erkenden öğrenmek güzel oluyor.yoksa bak ben daha bekliyor olacaktım.yine hayırlısı olsun olmasada yılmayın zamanı gelmişse olur ümidiniz kırmayın

benim gibi yapmayın ama bunlar bile etkileyebilir yemenize dikkat edin.sevmesenizde bebiş için yiyin.gelişmesi bizim yediklerimize bağlı.47.5 kilo olmuşum kızlar((( şimdi istemeden de bir şeyler yemeğe başladım.nolurrr bebiş için aç kalmayın

hayırlısı neyse o olsun
kara zeytin senin adetine kaç gün vardı test yaptığında?? hihoyyyt

hayırlısı neyse o olsun
kara zeytin senin adetine kaç gün vardı test yaptığında?? hihoyyyt

cnm daha 2 gün vardı edetime.ve benim adet günüm yarın. ben idrar testi dün yaptım.işe yaradı.2 çizgi oluştu bugünde kantahlilinde kesin sonucu aldım.yoksa yarının geçmesini de bekleyecektim.dedim ya belirtilerin varsa yaptır çünkü bende ilk defa farklılıklar hissedince şüphelenmiştim

hangi markaydı cnm seninki? sen mi istedin o markayı eczacı mı önerdi?

kızlar ya ben hamilelik düşündüğüm ilk ayda doktor kontrolünden geçtim.bana da dr önerdi.folbiol aldım.fiyat düşük olunca insan şüpheleniyo tabi ben pahalı bi şey bekliyordum 1 ydır kullanıyorum

ayyy kıslar ya bu rahim flimi çok mu acıyo kardeşime çektiler bugn biraz önce telde konuştuk çok kötü acıyomuş nasıl ağlıyo telefonda içim gitti benide ağlattı
hsg den sonra dikkat etmesi gerekn bişeyler warmı

ben adet günüme kadar bekliyim yinede heycan yapıyorum çünki
adetim gelmezse yaparım :) şimdi negatif çıkarsa çok üzülürüm kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…