yoo benm misafrm gelmiycektiki karıştrdın heralde :)))[/QUOTE
yaaaa kusuruma bakma :utangac
kızlar ya ben hamilelik düşündüğüm ilk ayda doktor kontrolünden geçtim.bana da dr önerdi.folbiol aldım.fiyat düşük olunca insan şüpheleniyo tabi ben pahalı bi şey bekliyordum 1 ydır kullanıyorum
ayyy kıslar ya bu rahim flimi çok mu acıyo kardeşime çektiler bugn biraz önce telde konuştuk çok kötü acıyomuş nasıl ağlıyo telefonda içim gitti benide ağlattı
hsg den sonra dikkat etmesi gerekn bişeyler warmı
kardeşin için çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
bende aldıracam o zaman o markadan eşime..teşekkürler..bu arada nasıl gidiyor ..nasıl söyledin ablacım eşine? ne tepki verdi? çok güzel bir duygudur ya..ayrıca öğrendiğinde sen ne yaptın?
baya soru sordum ama çok merak ettim..
inşallah bizde böyle güzel haberler verebilecez eşlerimize...:Saruboceq:
bize de dua et ablacığım...
slm kıslar nasılsız...bende 2 aydır folbıol kullanıyorum...ılk doktorum 2gunde bır ıcmemı soledı...hamıle olduktan sonra gıttıgım doktorumda gunde yarım ıc dedı bılgılerınızeee......
cnm eşim hastaneydeyken zaten sürekli arada.malum hastanede sıra bekliyoz.bir de tahlil için 2 saat sonra dediler falan. eşime söyler söylemez oley tutturduk bu sefer desene dedi.bir de ne alayım sana akşama ne getireyim gelirken falan diyince çok duygulandım.süper bir duygu bu cnm.eşimin dışında bir tek sizler biliyırsunuz.ailem bile bilmiyorlar bir hafta geçsin öle demeyi düşünüyorum.
inşallah canım sabretmek lazım yaşınızda benim gibi değil ordan da şansınız var hayırlısını dileyelim de zamanı gelince olur umudunuzu yitirmeyin cnm .dularım hep sizinle
canım sen gunde yarım ıc.....ayyyyyy ne bıleyım o mu yaptı hamılelıktenmıdır nedır sankı gobısım accık cıktı benımmmmm.......
ayyyyyyyyyy ne güzel ya
ben hamile kalırsam herkese söyerim duramamki
teşekkür ederim şuanda onun yanında olmayı çok isterdim aynı şehirde değiliz malesef
bilirim gurbetliğin acısını benimde ablam gurbette
içinde hep bir yara olur kanarlar
bende aslında çok sabırsızlanıyorum söylemek için de hele haftaya bir doktora gideyim kesem net olsun öle söyleyecem.içinm de bir tedirginlik var da ondan cnm
bu arada biz 6 kardeşiz ve ablam ve kız kardeşim de 2 aylık hamişler beni de öğrenirlerse çok şaşıracaklarını umuyorum.vay annemin haline torunlara yetişemeyecekhihoyyyt
karazeytinim ailede nüfus patlaması yapacaksınız sende söyleyiver gitsin bi seninkimi çok gelecek canım :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?