canimm hos geldinn , bazi testlerr idrardan negatif goserirmis kan testi yaptirsana guzelimm. kendinde degisik isey hissediyomusunslm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün 9. günüm oldu adetim geçeli hala adet olmadım ben yaa pazar günü test yaptım negatif neden böyle oluyoki yaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün 9. günüm oldu adetim geçeli hala adet olmadım ben yaa pazar günü test yaptım negatif neden böyle oluyoki yaa
canım kendiliğinden kullansan olur oyy taze gelinciğimiz..
kızlar sitededemi sorun var yoksa benim pc demi çok yavaş açılıyo sayfalar sizdede aynımı
canimm hos geldinn , bazi testlerr idrardan negatif goserirmis kan testi yaptirsana guzelimm. kendinde degisik isey hissediyomusun
:1hug:
canimm enimm belirtim yokk 2 gun veya yarin olmam lazim ama gogusum sismedi svilcemde yok normalde 1 hafta once hepsi olusurduu. kafayi yine takmaya basladik cokk yemek yiyorumm stresten yuzde yuz
ama yumurtlama gunu yapmadikki isey diyomm umutsuzz oluyomm bende boyle
canim aslinda sen hos geldin nerdesin kizz girip girip cikiyonn .ozlettiyon kendini sanatcilar gibi yuzunmu eskimesin diyon yoksam:roflol:canimm nasilsinn sen de durumlar nedir:1hug:selam kızlar nasılsınız
derya002 gelmiş hosgelmiş özel mesaj gönderdim ama görmedi galiba
nasılsın cadı nerelerdeydin ne halttlar yedin anlat bakem :))
aleykumm selam canim hos geldina.s.:Saruboceq:slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
:Saruboceq:slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
kızlar gittim folikasit aldım folbiol aldım 1 tl ye iiymi sizce
:Saruboceq:slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?