Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün 9. günüm oldu adetim geçeli hala adet olmadım ben yaa pazar günü test yaptım negatif neden böyle oluyoki yaa
canimm hos geldinn , bazi testlerr idrardan negatif goserirmis kan testi yaptirsana guzelimm. kendinde degisik isey hissediyomusun
:1hug:

slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün 9. günüm oldu adetim geçeli hala adet olmadım ben yaa pazar günü test yaptım negatif neden böyle oluyoki yaa

canım kan testi yaptırmadıysan yaptır istersen daha kesin sonuç olabilir
hadi yap ta ver müjdeyi bizlere

canimm hos geldinn , bazi testlerr idrardan negatif goserirmis kan testi yaptirsana guzelimm. kendinde degisik isey hissediyomusun
:1hug:

yaa öylemiymiş gerçekten ama birçok farklı test yaptım canım yaa bitek sağlık ocağında yaptırdığımda çok hafif silik bişeyler çıkmıştı onuda gösterdim hemşireye o çok silik ikinci çizginin yeri olabilir o ama 10 gün geçince gel yine tekrarlıyalım 10 gün geçmeden belli olmaz demişti bide ben klomen kullanmıştımya bu ay tedaviyi yarım bırakmıştım o da gecikme yapıyor olabilirmi acaba

baştan şu umutsuzluğu kafandan çıkar canım ya yumurtlama döneminde yapmadık diyosun olacağı varsa zaten olur hem stresten yapınca daha kötü oluyor bu dönem umarım reglin gelmez :)))))))))))

Kızlarrrr
folic plus calsiyum da var içinde 8 TL
Folbiol sadece folik asit içeriyor
ben plusunu kullanıyorum..

bebegimm cokk sagol ende kafaya takmadim ama insanin elinde olmuyo gun yaklasinca ne bilim.
DERYACIMM hadi bir mujde ver ize simdi gidemezmisin kan testine ben turkiyedeki test leri ilmiyorum.
CEYLANIM benimki herhalde 11 mart olmsi lazim
KIZ PATRICIA sen benimle ayni gun degilmiydi hacan beni soladinn gel akimm geriyeee beraberizz o kdaar klava:

selam kızlar nasılsınız
derya002 gelmiş hosgelmiş özel mesaj gönderdim ama görmedi galiba
nasılsın cadı nerelerdeydin ne halttlar yedin anlat bakem :))

severcim dile kolay bana 2 sene oldu da geciyor...o sarj islerini de biraktim...iyice koyverdim kendimi....ne yapabilirim ki..her ay yeni umut oluyor....umarim senin bu ay olur

selam kızlar nasılsınız
derya002 gelmiş hosgelmiş özel mesaj gönderdim ama görmedi galiba
nasılsın cadı nerelerdeydin ne halttlar yedin anlat bakem :))
canim aslinda sen hos geldin nerdesin kizz girip girip cikiyonn .ozlettiyon kendini sanatcilar gibi yuzunmu eskimesin diyon yoksam:roflol:canimm nasilsinn sen de durumlar nedir:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…