nasıl gidiyor ablacığım? ne yaptın test yapacaktın yanılmıyorsam?
slm canım bende seni merak ediyordum ne yaptın gittinmi doktora
:teytey: canimm tebriklarr allahim saglikla kucagina almayii nasip etsin sukurr:teytey:sonunda ir hamis haberi aldikk tebrikler canimm belirtilerini yazarmisin:sm_cool::sm_cool:cnm bugün doktora gittim. kese tam belirginleşmemiş.kese şüphesi var dedi. kan tahlil sonucunu da alır almaz gösterdim dr hamilesinnnnnnnnn dedi:Saruboceq:
:roflol:kiz benii bir guldurdunkii allahimm senide en yakin zamanda guldursunn .:teselli:kiyamam sana sen gulbenimi kiskandin canimm benimm:1hug: dogrusu bende ir hamile gorunce kiskanmaya basladimm pskolojimiz bozul iyicene kizzravzanur canım hec deme yüzüm eskimesidiye girmiyom:))) delü garii
ya pek girmek istemiyom topiğe pisikolojim cok bozuk arada bakarım size ama ben dayanamıyorum artıkın( hep bebek hep hap hep ilac hep yeni umut pes ettim hep aynı konular bunalıma girdim biraz ara verim dedim benim için cok iyi olucak cünkü cok kafaya taktım (( 2. asılamada tutmayınca maffoldum nebilim hakkımıza hayırlısı gülben ergeni gören allah bizide görsün agzı az ayrıktıya biraz daha ayırdı allah gülbenin agzını nebilim ya pskolojim bozuk (
evt evt cnm hamişim ben. ama kesem tam netleşmemiş ya o yüzden biraz tedirginim işte haftaya tekrar gidecem
kizlar su asgida cetvel yapistirdigimiz yerdeki seylar nedir anlamadimm kafayimi yedim nee:tomato:çok sevindim senin adına dün çok telaşlıydın allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah
darısı başımıza bizim içinde dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş :))))
:teytey: canimm tebriklarr allahim saglikla kucagina almayii nasip etsin sukurr:teytey:sonunda ir hamis haberi aldikk tebrikler canimm belirtilerini yazarmisin:sm_cool::sm_cool:
cnm bugün doktora gittim. kese tam belirginleşmemiş.kese şüphesi var dedi. kan tahlil sonucunu da alır almaz gösterdim dr hamilesinnnnnnnnn dedi:Saruboceq:
çok sevindim senin adına dün çok telaşlıydın allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah
darısı başımıza bizim içinde dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş :))))
karazeytin hayırlı olsun anam babam allah sağa bağışlasın
benim yarin veya oburgunn degisiklik yokmuu:Saruboceq:ravzanur iyiyim hayatım adetime 2 gün var heycanla bekliyoruz.. :)
karazeytin hayırlı olsun tatalım işallah keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın sıkma canını ...hihoyyyt[/Q
saol cnm inşallah bekleyecez artık. haftaya inşallah daha mutlu haberlerle gelirim.sadece hamile kalmakla da olmuyormuş cnm ya bugün bunu daha net anladım.hayırlısı bakalım.inşallah hepinize nasip olur da sizlerden de güzel haberler alırız.
ravzanur iyiyim hayatım adetime 2 gün var heycanla bekliyoruz.. :)
saol canım ya.inşallah sizlerede nasip olur. çok güzel bir duygu ya anlatamam.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?