Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ravzanur canım hec deme yüzüm eskimesidiye girmiyom:))) delü garii
ya pek girmek istemiyom topiğe pisikolojim cok bozuk arada bakarım size ama ben dayanamıyorum artıkın ( hep bebek hep hap hep ilac hep yeni umut pes ettim hep aynı konular bunalıma girdim biraz ara verim dedim benim için cok iyi olucak cünkü cok kafaya taktım (( 2. asılamada tutmayınca maffoldum nebilim hakkımıza hayırlısı gülben ergeni gören allah bizide görsün agzı az ayrıktıya biraz daha ayırdı allah gülbenin agzını nebilim ya pskolojim bozuk (

cnm bugün doktora gittim. kese tam belirginleşmemiş.kese şüphesi var dedi. kan tahlil sonucunu da alır almaz gösterdim dr hamilesinnnnnnnnn dedi:Saruboceq:
:teytey: canimm tebriklarr allahim saglikla kucagina almayii nasip etsin sukurr:teytey:sonunda ir hamis haberi aldikk tebrikler canimm belirtilerini yazarmisin:sm_cool::sm_cool:

ya ben hep derdim allahım bana bunları yazmamı nasip edecekmi falan diye süperrr bir duygu ya anlatamam.ama kızlar hamiş olmakla da bitmiyo bundan sonrada çok önemli çok dikkat etmeliyiz ya herşeye işte bunlar insanı korkutuyoo

karazeytin hayırlı olsun tatalım işallah keseyide görürsün kalp atışınıda duyarsın sıkma canını ... hihoyyyt

:roflol:kiz benii bir guldurdunkii allahimm senide en yakin zamanda guldursunn .:teselli:kiyamam sana sen gulbenimi kiskandin canimm benimm:1hug: dogrusu bende ir hamile gorunce kiskanmaya basladimm pskolojimiz bozul iyicene kizz
ummuhancimm hos geldinn canimm sen nasilsinn asil:asigim:

evt evt cnm hamişim ben. ama kesem tam netleşmemiş ya o yüzden biraz tedirginim işte haftaya tekrar gidecem

çok sevindim senin adına dün çok telaşlıydın allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah
darısı başımıza bizim içinde dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş :))))

çok sevindim senin adına dün çok telaşlıydın allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah
darısı başımıza bizim içinde dua et hamilelerin duası daha çabuk kabul olurmuş :))))
kizlar su asgida cetvel yapistirdigimiz yerdeki seylar nedir anlamadimm kafayimi yedim nee:tomato:

:teytey: canimm tebriklarr allahim saglikla kucagina almayii nasip etsin sukurr:teytey:sonunda ir hamis haberi aldikk tebrikler canimm belirtilerini yazarmisin:sm_cool::sm_cool:

saol canım benim.umarım sizler de nasip eder yüce allahım.
cnm normalde adetimin günü yarın.
ben 9 gün öncesinden ilk belirti olarak göğüslerim şişti ve yanlarından ağrımaya başladı özellikle dokunuca çok acıyordu neredeyse kol altıma doğru bir ağrı.
normalde adet olmama 4 gün önce falan böle olurdu.ilk belirti bu cnm
birde adetime 5 gün kala kahverengi akıntı geldi gün boyunca 4 damla falan şüphelendim iyice.ertesi gün bu akıntı yok oldu ama sonra tekrar geldi yani dün. birazda korkmaya başladım hemen idrar testi yaptım 2 çizik çıktı bugünde doktor o güzel haberi verdi cnm
birde midem de acayip gaz oluştu ve hala o gaz devam ediyor cnm.:teytey:

cnm bugün doktora gittim. kese tam belirginleşmemiş.kese şüphesi var dedi. kan tahlil sonucunu da alır almaz gösterdim dr hamilesinnnnnnnnn dedi:Saruboceq:

ablacığım var ya çok sevindim.:CüvCüv::CüvCüv:..tebrik ederim seni.hihoyyythihoyyyt
.kaç çıktı kan tahlilin?:teytey::hooray:

saol canım benim .inşallah sizlerede nasip olur. dua etmezmiyim.kandil gecesinde de bol bol dua ettim o zamanda hamişmişim zaten.en kısa zamanda sizlerden de haber alırız inşallah.:1hug:

işallah ravzanur işallah karazeytin sağolun
ravzanur cum sırtımda ağrılarım oluyor göğüslerimde acıma var koltuk altına doğru ve göğüslerin alt tarafında uyku hali çok 3-4 gündür çok sevdiğim bir yiyeceği yiyemez hale geldim ama bilemiyorum yinede geçen haftalarda kasıklarımda acıma vardı hiç böle olmazdım gazım çok ve midemde huzursuzluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…