Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selamlar kızlar..az önce başka bir sayfada okudum da size de anlatayım..
25 yaşında biri yazmış..daha yeni evliymiş evliliğinin ilk ayında hamile kalmış ve eşide kendide istemediğinden kürtaj yaptırmış..
sanırsam şuan 6 yada 7 aylık evli ve yine hamileymiş..korunuyormuş ama yine de hamile kalmış..bu arada eşinde verem çıkmış hastene tahlil falan baya koşturmuşlar..eşinin kullandığı ilaçlar doğum kontrol hapının geçerliliğini kaybettirirmiş bu arkadaş bunu hamile kaldıktan sonra öğrenmiş..
şuan 8 haftalık hamile..ve arkadaş çok ani oldu hiç düşünmüyorduk,bnm saçlarım sarı nasıl dip boya yaptıracam diye düşünüyor,birde kilo alırsa eşi kendini beğenirmiymiş acaba ,ayrıca kalıcı makyaj yaptırmış acaba bebeğe zararı olmuş mu...........diye soruyor...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Çok üzgünüm çoook

hamile kalıcamda ben saçlarımın dip boyasınımı düşüncem ya ne güzel Allah nasip etmişte hamile kalmış anlamıyrm böyle insanları ya

ıyıı sayılırımmmmmm .....halsızlık varrrrrr....ama takmıyorum guzel seyler bunlar.bebıs kendını hıssettıyooooooo

Selam kızlar..bende hamile olduğumdan şüpheleniyorum tecrübeli arkadaşlardan cvp bekliyorum.son adetim 4 şubattta başladı 9 şubatta bitti ,arkasından 18 şubatta az bi kanamam oldu 3 gün sürdü.şuanda adetim 7 gün gecikti sizce hamilemiyim lütfen cvplayın
buarada
2 gün önce idrar tahlili yaptım negatif çıktı

canimm isminn cokk tuhaf birden erkekle yazisiyomusum gibi oldumm tuhaf oldumm.alinmada gercek bu.her idrarda dogru cikmiyo ne yazikki kan testi yaptirmalisinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…