benim 4 gün gecti hiç bi belirtim yok acaba olabılırmı yınede boyle?
canim benim ya bizi birakma tamam mii bebisinin fotolarinida goruruz insallahh:teytey:neeee demekk ben burda cok gunler gecırdımmmm.....hamıs olanlara bende hep belırtılerını soruyordummmm.....8.ayımda oldu cok sukurrrrr...........darısı hepınızın basınaaaaa.....
ask olsun bende cevaplamistim ama:çok üzgünüm:
canim bugun hamis yokk derya yapacaktitest daha gelmedii . ayrica ugunde benimm misafirim vardi kahvaltida inana beni bir telas aliyo gunler oncesi .neden oyle oluyosaaşutarafagittiAyyy sormayın kızlar hem temizlik hemde
yarın misafirim var 15 kişilik öldüm öldüm..
Ayaklarım yanıyor şuan
ayyy....çok kötüyüm kızlar..
Daha da hazırlıklarım sürüyor yani..
askolsun nıye alınayım sozlerınee kocişime telefon actım pizza gönderttttti kaydirigubbakcemile3 onu yedım geldım hehe:roflol:neyedin kizz bukadar kisa surede yoksa sozlerime alinip yemedinmii:teselli:
hoşbulduk özlemciim afiyet olsun nasılsın
yokk canim takiliyomm bizde normaldir bu sayfa takiliriz boyle birbirimize naz yapariz:jeyyar:ay kusura bakma ne olur üzdüysem özür dilerimbenneyaptımki
askolsun nıye alınayım sozlerınee kocişime telefon actım pizza gönderttttti kaydirigubbakcemile3 onu yedım geldım hehe:roflol:
saol cnm ıyıyım ıdare edıyorum ıste sen nasılsınnn bakalıma.s.
hay allahh yaaasositosositoaskolsun nıye alınayım sozlerınee kocişime telefon actım pizza gönderttttti kaydirigubbakcemile3 onu yedım geldım hehe:roflol:
saol cnm ıyıyım ıdare edıyorum ıste sen nasılsınnn bakalıma.s.
canim benim ya bizi birakma tamam mii bebisinin fotolarinida goruruz insallahh:teytey:
canim bugun hamis yokk derya yapacaktitest daha gelmedii . ayrica ugunde benimm misafirim vardi kahvaltida inana beni bir telas aliyo gunler oncesi .neden oyle oluyosaaşutarafagitti
inşllh işe yarıycak bende de ballı polen kaydirigubbakcemile5
ayy ınsallahhhhhhh yeee yeeeee hergun bır tatlı kasıgı.....yumurtaların guzel guzel olsunda catlasın
kızlar arada kalıp gıttı yazım 4 gun gecikti adetim belirti olmadan hamıle kalan varmı
ayy ınsallahhhhhhh yeee yeeeee hergun bır tatlı kasıgı.....yumurtaların guzel guzel olsunda catlasın
şu ballı paleni bende yesem mi diye düşündüm kızlar
ama bu hayatta tek yiyemediğim şey bal...
Onunda birsürü şifası var halbuki....
calısmalar ne alemdeeesositososito:jeyyar::jeyyar:eh işte ne olsun aynı
yaaa benım de kactı galıbaaa adet bıtımınden sonra 3kez gun asırı ılıskıde bulunduk sonra duzensızlestı 4uncu gun yaptık baska da olmadı bılmıyorum pek umıdım yok bu aydan=(((taktıklerımı yazıyorum dıkkatttt
adetım bıttıkten sonraa aslında pekte gunlerı hesaplamadım ama gun asırııyı gecmeyecek seklılde bırlıkte oldumm....yanı ıkı gunde bır kesın ....yumurtlama donemımın tam ortasında esım toplantıya gıttı...tamam bu ayda gıttı dedımmmmm....amaaaaa olmussss bebısım....ilişkıden sonra bır saat faln hıc kalmadan yattımm......bıdeeee demıstım yaa ballı polen yedım.ıncır yedım bu ay ılk defaaa....
allah bagıslasın canımmmmbılıyomusun bu benım ıkıncı bebıs...bı tanede 4 yasında oglusum varr
kızlar arada kalıp gıttı yazım 4 gun gecikti adetim belirti olmadan hamıle kalan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?