hoss geldinn canimmm yemegini yaptinmi:1rolleyes:bende geldimmmmmmmmm
hoss geldinn canimmm yemegini yaptinmi:1rolleyes:[/QUOT
hoşbulduk ben akşamları yemiyrm kocişim yiyo ben yanında otryrm öyle
asu 1984 canimm belirtilerini yazarmisin
bende bi baslicam diyete bide sey sarcam turkcesi ne bilmiyorum strecformlar oluyoya denicemhoss geldinn canimmm yemegini yaptinmi:1rolleyes:[/QUOT
hoşbulduk ben akşamları yemiyrm kocişim yiyo ben yanında otryrm öyle
asu 1984 tebrik ederim darısı isteyenlerin başına
canimm isminn cokk tuhaf birden erkekle yazisiyomusum gibi oldumm tuhaf oldumm.alinmada gercek bu.her idrarda dogru cikmiyo ne yazikki kan testi yaptirmalisinn
ne olduu kiiii ne yaptinda yoruldun anlat guzelimmdelikafaduldenBENDE GELDİMM
AMA YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM KIZLARmirmirmirmir
BENDE GELDİMM
canim bende kizim olursa bu ismi koycam allahim nasip edersee insallah dilekelrimiz kabul olur canim.a.s.bi oğlum olmasını çok istiyorum eşimde erkek olursa bu ismi istiyor o yüzden bu ismi yazdım
hosgeldın tatlımbende geldimmmmmmmmm
asucum esınle adet bıtımınden sonra hangı gunler beraber oldun yazarmısın tabııkı paylasmak ıstersen meraktan oluces bıgun ne meraklıyıs yaaa ama bız de uygullayalım kı su taktıklerı bı an once kavusalım meleklerımıze dımı amaaa:Saruboceq:canım benım belırtıler adetımden 10 gun once basladı...
kasıgımdan dogru bacagım kasılmıstı ılk ole suphelendım sonrasında...
gogus agrısı...ara ara zonklama seklınde yanları agrıyordu.
karnımda gaz
o ay yumurtlama donemımde bıle akıntı olmamıstı.adetımden 1 hafta once akıntım basladı halada devam edıyoo
ishal oldum
adetıme 2 gun kala adet sancısı kısa surelı...
erken uyuma ıstegı
son ıkı gun ıstah azaldıı
ozellıklede adet gunu tansıyonum duzmus gıbıydı basım donuyordu ve sersem gıbıydım...adetım gecıktı 2 gun ıdrar testı yaptım pozıtıffffff işte bole canım
güldemm hosgeldın nasılsın neden yorgunsunnn:roflol:BENDE GELDİMM
ask olsun bende cevaplamistim ama:çok üzgünüm:asu 1984 cevapladığın için teşekkürler
Bozocum hamİle varmıydı bugÜn???
canim bende kizim olursa bu ismi koycam allahim nasip edersee insallah dilekelrimiz kabul olur canim.a.s.
ne olduu kiiii ne yaptinda yoruldun anlat guzelimmdelikafadulden
asu1984 ayrica tesekkurler paylasimin icin canimm
neyedin kizz bukadar kisa surede yoksa sozlerime alinip yemedinmii:teselli:hosgeldın tatlım
asucum esınle adet bıtımınden sonra hangı gunler beraber oldun yazarmısın tabııkı paylasmak ıstersen meraktan oluces bıgun ne meraklıyıs yaaa ama bız de uygullayalım kı su taktıklerı bı an once kavusalım meleklerımıze dımı amaaa:Saruboceq:
güldemm hosgeldın nasılsın neden yorgunsunnn:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?