Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende suyla yiyrm aç karnına biraz garip geliyo
yedikten sonra miydem bulanıyo sende de olmuşmuydu asuu

arkadaşlar bu arada ben folbiol aldım bugun ıcmeye basladım ıyı ettım mı dersınız folık asıt takvıyesı hesabı

arkadaşlar bu arada ben folbiol aldım bugun ıcmeye basladım ıyı ettım mı dersınız folık asıt takvıyesı hesabı

iyi yapmısın bende 2 aydır ıcıyorum....2 gunde bır tane ıceceksın.yada gunde yarım ıceceksın bılıyosun dımı cNIM...bana doktor ole demıstı

ahhh canım seninle herşeyimiz aynı bende aldım bugn dünn tw de izlediğimi bi haber beni çok etkiledi bende gittim aldım

1 tl ye mi aldın

günde 1 tane yarım içicekmişsn asu ya dr öyle demiş ben bugn tüm içtim ama yarın yarım içerim

ayyy ilaç bide kilo yapar diye korkuyrm

ben cıkıyorum...bılgısayarı esım ıstıyoooooo...basımda dıkılıyoooo...sonra gorusuruz...dualarım hepınızleeeee....optummmmm

iyi yapmısın bende 2 aydır ıcıyorum....2 gunde bır tane ıceceksın.yada gunde yarım ıceceksın bılıyosun dımı cNIM...bana doktor ole demıstı
ben doktor tavsıyesıyle almadım canım ya eczaneye gıdıp eczacıya sordum 1ytl ımıs ılac cok sasırdım valla neyse 50tablet var ıcınde gunde bı tane de alabılırsın dedı bana amaCADIARZUne zararı olurmus kı kızlar

ben cıkıyorum...bılgısayarı esım ıstıyoooooo...basımda dıkılıyoooo...sonra gorusuruz...dualarım hepınızleeeee....optummmmm

görüşürz asuuu

bu arada kıslar portakalda bile folikasit warmış

Pek çok besin maddesi folik asit içerir. Bunlar:

Portakal,mandalina, greyfurt gibi narenciye
Kavun, karpuz
Fasülye
Brokoli ve ıspanak gibi yeşil sebzeler
Fındık
Karaciğerdir

evet cnm cok faydalıymısss ama benım aklıma folık asıt denıldıgınde hep ilk önce elma gelıyor bol bol yemeye calısıyorum bı de sız de de oluyomu bılmıyorum ama benım mıgdem bulandıgında elma yıyınce hemn gecıyorrrcokacimcoook

eşimde çok kızıyodu geçen ay bana olacağı warsa olur diyo ama bu ay demiyrm ona bişey
belki bnmde bu ay şehirdışına gitme olasılığım war gidersem kafamı ii dağıtrım

portakla greyfutu sakın aç karnına yemeyin suyunuda içmeyin sonra gün boyu baş dönmeniz olur

eşimde çok kızıyodu geçen ay bana olacağı warsa olur diyo ama bu ay demiyrm ona bişey
belki bnmde bu ay şehirdışına gitme olasılığım war gidersem kafamı ii dağıtrım

evet bu ay olmazsa onumuzdekı ay ona bısıy demıycem asırı stres yapıyor gorev gıbı oluyor ılıskı:çok üzgünüm:

kalalım cnm ne guzel dertlesiyos işte nolucak kı :teselli:
katılmak ısteyen de buyursun katılsın ama dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…