calısmalar ne alemdeeesositososito:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3çalışmalar ii gidiyo bugn yok dündükaydirigubbakcemile3
bende suyla yiyrm aç karnına biraz garip geliyo
yedikten sonra miydem bulanıyo sende de olmuşmuydu asuu
calısmalar ne alemdeeesositososito:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3çalışmalar ii gidiyo bugn yok dündükaydirigubbakcemile3
normal sartlarda bızım de yıne dun olması gerekıyodu ama olmadıvalla kactı bu ay kactı hıc heveslı heyecanlı degılım gun de saymıyorum bu ay da hamıs oldugumu hıssetmıyorummmsenağlama
arkadaşlar bu arada ben folbiol aldım bugun ıcmeye basladım ıyı ettım mı dersınız folık asıt takvıyesı hesabı
normal sartlarda bızım de yıne dun olması gerekıyodu ama olmadıvalla kactı bu ay kactı hıc heveslı heyecanlı degılım gun de saymıyorum bu ay da hamıs oldugumu hıssetmıyorummmsenağlama
gunlere takılmaaaa bebıs gelecegı zamanı bılıyooooooo....bende bu aydan umıtsızdım ama olduuuu.......
arkadaşlar bu arada ben folbiol aldım bugun ıcmeye basladım ıyı ettım mı dersınız folık asıt takvıyesı hesabı
ben doktor tavsıyesıyle almadım canım ya eczaneye gıdıp eczacıya sordum 1ytl ımıs ılac cok sasırdım valla neyse 50tablet var ıcınde gunde bı tane de alabılırsın dedı bana amaCADIARZUne zararı olurmus kı kızlariyi yapmısın bende 2 aydır ıcıyorum....2 gunde bır tane ıceceksın.yada gunde yarım ıceceksın bılıyosun dımı cNIM...bana doktor ole demıstı
esım de öyle söylüyor ve kızmaya basladı artık su takvımlere cızelgelere olucagı varsa olur dıye planlı seyyy mı yapılır hıc bı buyusu kalmıyo dıdısenağlamagunlere takılmaaaa bebıs gelecegı zamanı bılıyooooooo....bende bu aydan umıtsızdım ama olduuuu.......
ahhh canım seninle herşeyimiz aynı bende aldım bugn dünn tw de izlediğimi bi haber beni çok etkiledi bende gittim aldım
1 tl ye mi aldın
günde 1 tane yarım içicekmişsn asu ya dr öyle demiş ben bugn tüm içtim ama yarın yarım içerim
ayyy ilaç bide kilo yapar diye korkuyrm
amaannn yapsın nasılsa hamıs olursak şişicesss dogurduktan sonra cok sıkı diyet yaparısss bişi olmass korkmaa.s
ben cıkıyorum...bılgısayarı esım ıstıyoooooo...basımda dıkılıyoooo...sonra gorusuruz...dualarım hepınızleeeee....optummmmm
ben cıkıyorum...bılgısayarı esım ıstıyoooooo...basımda dıkılıyoooo...sonra gorusuruz...dualarım hepınızleeeee....optummmmm
görüşürz asuuu
bu arada kıslar portakalda bile folikasit warmış
eşimde çok kızıyodu geçen ay bana olacağı warsa olur diyo ama bu ay demiyrm ona bişey
belki bnmde bu ay şehirdışına gitme olasılığım war gidersem kafamı ii dağıtrım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?