Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

başka bi topicten alıntıdırr...

sağol canım

ÇıkmıŞtım ama gerı gelmek zorunda kaldım..

Afedersınız de daha demın wc ye gıttım bayaĞı kahverengı akıntı vardı
adetım bıtelı 2 gÜn oldu daha..

ılk defa adetım bıttıkten sonra bÖyle bırŞey oluyor...
GeÇen adetıme yakın Çok Çok az bellı belırsız kahverngı oldu ama
adet olacaĞım ıÇın mıŞ
Şımdı ıse bayaĞı gelmıŞ bu nedır sızce yaa bır anlam veremdım ama Çok korktum kızlar yaa...ne olur akıl verın...
EŞıme de bellı edemıyorummm

kızlar biliyorum biraz erken olacak ama hamile olduğumdan şüpheleniyorum bugün adet olmam lazımdı olmadı. yumurtlama dönemimde lekelenmem oldu. bikaç gün de göğüslerim sızladı. arada bir adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama gecikti. ne düşünüyorsunuz?

hurremcim yumurtlama dönemindeki lekelenme yumurtladığını gösteren lekelenmedir, yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa çıkabilir.

canım bende de olur arada annem üşütmüşsün der korkma hemen ama istersen yine de doktora git yarın

hurremcim yumurtlama dönemindeki lekelenme yumurtladığını gösteren lekelenmedir, yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa çıkabilir.

idrar testinde çıkar mı dersin erken olabilir diye düşündüm ben ama boşa umutlanmak da istemiyorum kendimi hazırlıyorum ama insan yine de üzülüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…