tamam canım
ebruşkocum sen sayfa açmışsın yazdım sana görmedin heralde seninde adetinmi gecikti
sağol canımProf. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
sağol canım
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
başka bi topicten alıntıdırr...
iyi aksamlar ebrusko1982 adetin geciktin okudum benimde gecikte senin kac gün gecikti
ÇıkmıŞtım ama gerİ gelmek zorunda kaldım..
Afedersİnİz de daha demİn wc ye gİttİm bayaĞı kahverengİ akıntı vardı
adetİm bİtelİ 2 gÜn oldu daha..
İlk defa adetİm bİttİkten sonra bÖyle bİrŞey oluyor...
GeÇen adetİme yakın Çok Çok az bellİ belİrsİz kahverngİ oldu ama
adet olacaĞım İÇİn mİŞ
Şİmdİ İse bayaĞı gelmİŞ bu nedİr sİzce yaa bİr anlam veremdİm ama Çok korktum kızlar yaa...ne olur akıl verİn...
EŞİme de bellİ edemİyorummm
canim benim normalda cuma günü olmam gerekiyordu yani 4 gün gecti ilk günü test yaptim negatif cikti
hurremcim yumurtlama dönemindeki lekelenme yumurtladığını gösteren lekelenmedir, yarın sabah ilk idrarınla test yap varsa çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?