Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım henüz bitmemiş demekki adet kanaman.eğer üstüne falan görmüş olsan adetin kısa sürmüş olması gerekir.

peki seninki gecikmemi kan testi yaptirmisin ja yoksa vallahi kafayi yiyecem adet olacaksam olayim yoksa kendimi iyice ümitlendiriyorum

VALLA BıLMıYORUM NEYıN NESıYDı...
düşük felan olsa sancım olur
ayrıca adetim de normal sürdü ve üstünden 2 günde geçti.
yarında doktora gidemem ki misafirlerim var...
ne yapacağımı şaşırdım valla...
bu şekil olan arkadaşlar telaşlanmmakta haklılar ama ben ilk defa yaşıyorum

idrar testinde çıkar mı dersin erken olabilir diye düşündüm ben ama boşa umutlanmak da istemiyorum kendimi hazırlıyorum ama insan yine de üzülüyo.

Varsa ki inşallah vardır büyük ihtimalle çıkar canım ama bekleyebilirim dersen birkaç gün daha sabret başka belirtin var mı?

ya ben de her an oldu olacak diye öyle korkuyorum ki tuvalete gitmeye korkuyorum. insan psikolojisi buna ne kadar dayanabilir ki? iyice takıntı yapmaktan korkuyorum. Allahtan bu site var da arada girip yazıp rahatlıyorum. birileriyle konuşmak güzel.

peki seninki gecikmemi kan testi yaptirmisin ja yoksa vallahi kafayi yiyecem adet olacaksam olayim yoksa kendimi iyice ümitlendiriyorum

ben adet günümde idrar tahlili yaptım orda pozitif çıkmıştı hemen gidip kan testi yaptım orda 0.27 yani negatif çıkmıştı bu gün gene sağlık ocağına gittim idrarda baktırdım ordada negatif çıktı

gülde telaşlanma bence önemli birşey değildir? nasıl birşey? pıhtılı mı? rengi tam olarak nasıl? kahverengi su gibi mi?

kızlar bi de yerleşme kanaması die bişey var mı gerçekten nası oluyo biliyo musunuz?

xaracım
akıntı gibi kahverengi ve bayağı var..perş.doktora gideyim bari başka çarem yok

Varsa ki inşallah vardır büyük ihtimalle çıkar canım ama bekleyebilirim dersen birkaç gün daha sabret başka belirtin var mı?

ya işte göğüslerim falan hassalaştı dokunamıyodum ama şimdi normale döner gibi oldular. belimde de bi ağrı var sağ tarafında. başka da bişey yok bakalım beklicem artık.

hurrem birşey diyemiyorum canım ya. Bunlar hem adet hem de hamilelik belirtileri. hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…