yukarda detaylı anlattım bitanem sizden ne var ne yok asıl anlatın ya catlıcam valla
Şu ravzanurla konuşmayın da çıksın bi işleri varmış
sağol deryacım sağol bitanem darısı başına inşallah. baharcan nasıl kurtuldun o illetten bende sigara içiyorum sonucu aldığımdan beri elim gidiyor geri çekiyorum ama canım çok istiyor yaaa
sen ne kovuyon lann enii:mymeka:ben sana yalan soyledimm senle konusmamak icinn sende kandinn hemennn:smiley-cool:konusun kizlar konusunn konusunda ceylan caaaaaattttlasinnnnnşakkıdı:jeyyar:Şu ravzanurla konuşmayın da çıksın bi işleri varmış
ceylaninn istedigii kadar yumosuuu buyusunn suu akresifliggi yuzunden kusturuyoo herkesiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neden ne işi varmış hayırdırbenneyaptımki
bu arada senin gelişmeler ne ceylan yumoşlar büyüdümü çatlatma iğnesi oldunmu
bıraktım canımıniçi resmi görmedim ama bıraktım hem söz vermiştim zaten ama doğruyu söylemek gerekirse mide bulantıları olmasa zordu biraz ama sonuçta tuttum sözümü çok seviyom ben sizi yaabaharcan16 senin için hamile listesine kocaman resim koydum sigarayı bıraktığına göre konuşabiliriz
saçmalama umutsuzluk yok olucak elbet sadece sabır canımıniçi sabırrrr hem zaten tedavi şart diilki senin için dr hızlandırmak için baslamıştı tedaviye ..çok uzun anlatması canım yaaa geçmişte yazmıştım ama kısaca geçeyim bazı ailevi sebepler dolayısıyla tedavimi bıraktım adetim 9 gün gecikti ve 9 günün sonunda bugün geldi bu gidişle ben göremiycem hamileliği ama herşey kısmet napalım hakkımızda hayırlısı
canımmın içi bizde aynı çalışmaya devam..... :1hug:Şeniz
hayırlısığla olçak inşallah bekliyoruz valla :asigim:
neden ne işi varmış hayırdırbenneyaptımki
bu arada senin gelişmeler ne ceylan yumoşlar büyüdümü çatlatma iğnesi oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?