Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kedıcım yemekteydım Şımdı geldım anlatıyrum sana hemen ııce dınle benı aÇ kulaklarını:))

bence hemen doktora gıtmelısın progestan verecek sana dÜŞÜk olmasın dıe folıcasıt alıosundur zaten sanırım , sonra 1 hafta sonra tekrar Çagıracak allah ızın verırse kesenı gÖreceksın:)yaklaŞık 2 hafta sonra kalp atıŞları derken bÜyÜcek bebıŞın:))

yemek kısmına gelınce sadece bebegıne faydalı olan Şeylerı yemelısın boŞ kılo almamak ıÇın hamur ıŞı yeme bol bol cevız,fındık,badem ye bebıŞın zekası ıÇın ılk haftalar beyın gelıŞımı Çok Önemlı sonra sakın Çıg et yeme elını bıle sÜrme eldıven kullan,vıtamınlı Şeyler ye mercımek,sÜt ÜrÜnlerı,her sabah 1 yumurta,et,tavuk Özellıkle yeŞıl mercımek Çok faydalı ben haftada 1 kere mutlaka yıyorum,haftada bı kere mutlaka balık ye ben kendı yaptıklarımı anlattım ınŞ faydam olmuŞtur sorun varsa sorabılırısn canım:))

sağol deryacım sağol bitanem darısı başına inşallah. baharcan nasıl kurtuldun o illetten bende sigara içiyorum sonucu aldığımdan beri elim gidiyor geri çekiyorum ama canım çok istiyor yaaa

vallahi canım burdaki arkadaslar saolsun azaltmıştım ama mide bulantıları yüzünden zaten tiksindim içemedim 2 hafta sonrada canım istemedi zaten kalp atışlarını duydum kıyamıyosun zaten ona bırakırsın ama rahat ol stres yapmadan bırak önce 3 e düşür sonra 1 e sonra bırak tamamen birden kesebilirsen ne ala ama stres daha kötü yavas yavas 2 haftaya yayarak bırak oldumu

kedicim hayırlı olsun allah analı bablı büyütsün ayrıcagözün aydın olsun hayatımŞeniz

baharcan16 senin için hamile listesine kocaman resim koydum sigarayı bıraktığına göre konuşabiliriz
bıraktım canımıniçi resmi görmedim ama bıraktım hem söz vermiştim zaten ama doğruyu söylemek gerekirse mide bulantıları olmasa zordu biraz ama sonuçta tuttum sözümü çok seviyom ben sizi yaa
saçmalama umutsuzluk yok olucak elbet sadece sabır canımıniçi sabırrrr hem zaten tedavi şart diilki senin için dr hızlandırmak için baslamıştı tedaviye ..
canımmın içi bizde aynı çalışmaya devam..... :1hug:Şeniz
hayırlısığla olçak inşallah bekliyoruz valla :asigim:

olucak ben inanıoyorum bu topic uğurlu liste uğurlu olucak elbet

:teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::1hug::1hug::dance::dance:

neden ne işi varmış hayırdırbenneyaptımki

bu arada senin gelişmeler ne ceylan yumoşlar büyüdümü çatlatma iğnesi oldunmu

Canım benim 3 tane yumoşum klomenle oldu şükür 18 19 20 mm.lerdeyken çatlatma iğnesi oldum ve stres yaptım nisana kaldım..bundan ibaretim :1hug:

kedii çok tebrik ederim sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum dilerim ...

diğer bekleyenlere de allahtan en kısa zamanda bebeklerine kavuşmasını dilerim...

kuzucuklarım ben çıkıyorum derse gircem öpüyorum hepinizi pers eve uğrucam nete girerim yine gitmeden memlekete...

çalışıyorum canım bebişimide babannesi bakıyosenağlama ban yanında olamıyorum oğluşumun çok öslüyorumsenağlamasenağlamasenağlama

:ecrin_bebek:cuma günü için randevu aldım bebeğimi ultrasonda görücem çok heyecanlıyım yaaaaaaa

kıs aglama bak benide aglatacaksın kaç aylıkken bıraktın bebişini babaannesine , bende bebişimi anneme bırakıcam mecbur napalım bebişlerimize daha güzel bir gelecek vermek için çalışıyoruz sonuçta üzülme hem çalışan annelerin bebekleri daha güçlü oluyormuş hayata karşı özgüvenleri cesaretler daha çok oluyormuş bunları düşün

kıslar napıyonuss ayyyyy kedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla kız içim kıpır kıpır oldu. birsucum senın içinde tatlım yaaa.
ceylan, ndk,ebru rabiş,aura,handan biz gorcekmıyız bu çift çizgileri yaaa. ay bunalımamı girsem ne yapsam nerelere gidem ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…