Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla ben de aynen ama annem demişti ki kirpiklerin top top olmus. yok beee hiç bi şey olmuyo en az belirtiyi o zaman yaşadım hatta kesinlikle bebek yok demiştim her ay var diyodum hiç bi şey çıkmıyodu

Kızlar ben de bakıp duruyorum gözüme kirpiğime. Bir diyorum ki aaa büyümüş sonra diyorum ki yok ya büyümemiş. Hatta büyümüş gibi geldiğinde ışığa bakıyorum hah işte küçüldü diyorumkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

yaaaa ama ben henüz hamiş değilim kiiii
yani reglime varrrr, yani bi kaç gün içinde hamiş kalmadıysam tabiii, heralde oda erken alınganlık yapmıyordur :)))))))))))
biz 1,5 senedir istiyoruz ama tutturamadık, canı gelmek istemiyor galiba bebişiminnnn...

ebruya soruyorum ama aynı soru senin içinde geçerli

Ayy benim bu ay baya akıntım vardı önceki aylara göre ama sanki azaldı bir de beyazdı ama şimdi hafif sarıya döndü gibi. Benim öyle olur zaten beyaz, sarı, kahverengi veee kırmızı gökkuşağı gibi ahahahah

ya kızlar bişey sorcam ben HSG çektirmeden 2 gün önce ilişki olmuştu,
hsg yi adetten 5 gün sonra yaptırdım farzedelimki 2 gün içinde spermler yumoşa ulaşıp
hamile kalınırsa ve üstüne HSG çekilirse sprmler ölüyordu dimi verilen ilaçdan, neden se aklıma takıldı, saçma bi sormu mu oldu bu ???

yaaaaaaaa çok sevindim hayırlısı olsun inşallah sizede bulaşır çalışmalara son hız devam edin

ya kızlar azcık gittim geçmişi okurken bir hal oldum. uklacım hoşgeldin. çok teşekkür ederim. inşallah rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin sizlerede ben hala inanmıyorum. sadece işyerinden iki arkadaşım kuzenim bide halam biliyo oda kuzenimin yanındaydı ondan. akşam eşime sölicem ama zaman geçmek bilmiyo sonrada anneme gider sölerim heralde. hepinzii çok seviyorum arkadaşlar. inşallah Rabbim tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün. bebişlerinizi karnınıza kondursun.

bacakalrım çok ağrıyor benim ya handancım seninde öyle olmuşmuydu birde resmen içerde çalışmalar var hissediyorum hiç durmaksızın sancı var ama adet sancısı gibi değil bişeyler batıyo resmen sağ tarafıma

kedicim allah analı babalı büyütsün hayatım benimkinide inşallahhhhhhh :sm_cool:sositososito

hamile arkadaşlar kan testi sonuçlarınızı ve kaçıncı günde yaptırdığınız yazarmısınız. sizce benim değerim düşükmü yaaa 2 gecikme gününde 85,18

Amin ya Rab'bim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…