Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ben idrar testi yaptım 4 marta olmam gerekiyordu ama olmadım bu gün 8. gün teste çıkmıyor 1-2 güne kadar kan testi yaptıracam

Birsuu aşkolsun o ne demek öyle. Benim belirtiler hakkınd yorum yapmaya çalışıyoruz canım. Se de katıl aramıza.

Süpersin yavrummm...Aşkolsun çeçeron hee..kaydirigubbakcemile5

birsu hamilelikle ne alakası var anlamadım canım ben test ettim bak ::))))bebeğim varken konusuyolardı şimdi yok halen konusuyolar :)))))
kıss olurmu oyle sen hamilelik bunalımına sımdıden gırdın mı yoksa Allah tamamına erdırsın ınsalah tebrıkler

kızlar sever , sevedail yadel yarenim den haberınız varmı ben ne zamandır gırmıyodum gormedım

Kıs ebru sen Çok stres yaptın dedıydın ya omu gecıktırdı acaba yada geÇ dÖllenmedede olabılır her an herŞey olabılır bı kan ver yaa bekleme daha

xara adet belırtısı hamıŞ belırtısı aynı sayılır du panıc yapma ınŞ olmassın kuŞ

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben halaaaaaaaaa adettttt olmadımmmm yaaaaaaa ne yapacammmmmmmmm ben şimdiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…