Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

XARA VALLA BEN ÇOK BAKTIM SÜREKLı KıRPıGıM KARIŞMIŞMI GÖZBEBEGıM BÜYÜMÜŞMÜ HıÇ Bı CACIK ANLAMADIM-tatlicadiarzu-

Kıs xara senın gıbı sakın ınsanıda Çıldırttık ahahahah

bırsucum sadece bebegıne odaklan canım onun ıÇın nefes alıosun Öle dÜŞÜn sen ÜzÜlÜrsen o hısseder anne mutlu olmalı bebık ıÇın hadı gÜlÜmse bakalım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben halaaaaaaaaa adettttt olmadımmmm yaaaaaaa ne yapacammmmmmmmm ben şimdiiiiiiiii

sabret panik yapma sakın 10 gün gecikme bebek olmasa bile normalmiş doktorlar öyle diyor hava değişimi de olabilir ama umarım senin ki bebiştir. benimde 1 gün geçti bekliycem

evet bebişim vay onu şimdiden çok özledim allahım sizede nasip etsin:ecrin_bebek:
Amin canım inşallah.

Ne bileyim tatlım ben adet olacağım zaman böyle bir açıklık hava alma gibi birşey hissederim şeyimde yine hissediyorum

XARA VALLA BEN ÇOK BAKTIM SÜREKLİ KİRPİGİM KARIŞMIŞMI GÖZBEBEGİM BÜYÜMÜŞMÜ HİÇ Bİ CACIK ANLAMADIM-tatlicadiarzu-

valla ben de aynen ama annem demişti ki kirpiklerin top top olmus. yok beee hiç bi şey olmuyo en az belirtiyi o zaman yaşadım hatta kesinlikle bebek yok demiştim her ay var diyodum hiç bi şey çıkmıyodu

Neshelı o fortel bayagı erken gÖsterıo dıe bılıyorum ama bellıde olmaz adetım dÜzensız dıosun gecıkmen normal olabılır ınŞ hamıŞsındır benım gÖgÜslerım hıÇ acımadı herkesın degıŞıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…