canım senin ne zaman başlamıştı belirtiler ve tam olarak neydi??
kızlar adetime1 hafta var göğüslerim şişti ve sızlıyolar sol tarafımda bazen ağrı oluyo bu ay çatlatma iğnesi olmuştum inşallah tutmuştur
arkadaşlar hade bakem benim de 10 mart adet tarihim .daha tık yok .:roflol:
uyku halide çok fazla çok çabuk yoruluyorum kızlar acaba hamiş olabilirmiyim yaaa
cnm hamiş olduğumu ben tam olarak dün öğrendim ve bugün adet günümdü
adet günümden 9 gün önce göğüslerim şişti ve özellikle kolaltına doğru yanlar acayip sızlıyordu.bir de eskisi gibi şişmemişti göğüslerim dolgundu
normalde adetime 4 gün kala falan göğüslerim şişerdi
sonra mide gazım oluştu bulantı yoktu ama gaz sorunum o zamandan beri ..buna rağmende sık sık acıkıyordum ama az yiyebiliyordum.
son olarak adetime 5 gün kala kahverengi akıntı geldi
bu herkeste olmazmış ama gün boyu 4-5 damla geldi aradan 1 gün geçti o koyu kahverengi akıntı yine geldi
sonra idrar testi yaptırdım 2 çizik çıktı adetime 2 gün kala öğrenmiş oldum yani
umarım sen de hamişsindir cnm:Saruboceq: belirtilerin erken başlamış çünkü
kıslar ben yatıyorum iyi geceler hepinizi öpüyorum....))))
sağol canım ama bilmiyorum bu ayın tuhaf tarafı bende reglime 4-5 gün kala şişen göğüslerimle uğraşıyorum geçen hafta şişmeye başladılar üstelik reglim önümüzdeki hafta bazen zonkluyolar acı çekiyorum bazen senağlama
hihoyyytkizlarr ilk gunaydini ben diyeyimm dedimm sizlereee gunaydiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
canimm bendede bisey yokk hic bir hiss yokk vucutta .hissimimi kaybettimm neeekaydirigubbakcemile3u arada 2009 kasim anneleri topigi acilmis bende ona bakiyodumm acaba bende buraya yazcammi diye hayal kuruyodumm bi baksana cokk guzel:Saruboceq::Saruboceq:günaydın canım . bende hala tık yok reglde olmadım ama testte negatif sabah yaptım uuffffff çatlıcam artık orta yerimden aa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?