Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım senin ne zaman başlamıştı belirtiler ve tam olarak neydi??

cnm hamiş olduğumu ben tam olarak dün öğrendim ve bugün adet günümdü
adet günümden 9 gün önce göğüslerim şişti ve özellikle kolaltına doğru yanlar acayip sızlıyordu.bir de eskisi gibi şişmemişti göğüslerim dolgundu
normalde adetime 4 gün kala falan göğüslerim şişerdi
sonra mide gazım oluştu bulantı yoktu ama gaz sorunum o zamandan beri ..buna rağmende sık sık acıkıyordum ama az yiyebiliyordum.
son olarak adetime 5 gün kala kahverengi akıntı geldi
bu herkeste olmazmış ama gün boyu 4-5 damla geldi aradan 1 gün geçti o koyu kahverengi akıntı yine geldi
sonra idrar testi yaptırdım 2 çizik çıktı adetime 2 gün kala öğrenmiş oldum yani
umarım sen de hamişsindir cnm:Saruboceq: belirtilerin erken başlamış çünkü

kıslar ben yatıyorum iyi geceler hepinizi öpüyorum....))))

sağol canım ama bilmiyorum bu ayın tuhaf tarafı bende reglime 4-5 gün kala şişen göğüslerimle uğraşıyorum geçen hafta şişmeye başladılar üstelik reglim önümüzdeki hafta bazen zonkluyolar acı çekiyorum bazen senağlama

karazeytin evet yarın canım bekliyorum bakalım belim ağrırdı adetime yakın tık yok şimdilik
naz27 hayırlısı olsun canım
olmas işallah hayatım hepimiz hamiş olalımmmm

kadisim kib aeo hayatım haberlerini vermeyi unutma öptüm tatlım kendine dikkat et delikafadulden

inşallah olmasçım bende senin haberini beklicem tatlım....))

olabilir cnm
bendeki ilk belirtiyi göğüsler vermişti zaten başka da bir belirti yoktu ilk önce
zaten en erken belirtiyi de göğüsler verirmiş cnm
umudunu yitirme olabilir cnm 2-3 gün :Saruboceq:daha geçsin idrar testi yaparsın

Amin canım inşallah...sende ortalardan çok kaybolma merak ediyorum...))) ummahancım...

sağol karazeytin iyi geceler hayatım kib öptüm.. işallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına hayırlısı olsun tatlım

günaydın canım . bende hala tık yok reglde olmadım ama testte negatif sabah yaptım uuffffff çatlıcam artık orta yerimden aa-tatlicadiarzu-
canimm bendede bisey yokk hic bir hiss yokk vucutta .hissimimi kaybettimm neeekaydirigubbakcemile3u arada 2009 kasim anneleri topigi acilmis bende ona bakiyodumm acaba bende buraya yazcammi diye hayal kuruyodumm bi baksana cokk guzel:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…