Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amanııın Onan'ın üçüzmü? Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerine, Allah kolaylık versin.

ceylan onanun gerçekten üçüzmü ay inanamıyorum maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh. ayy çok meraklandım acaba ben ne görücem.

ya handancım bişey sorucam seninde ilk zamanlarda böyle kasıklarında batmalar karnında şişlik olmuşmuydu. sürekli bir hareket var çok net hissediyorum normalmi?? ödüm patlıyor biişey olucak diye

birsu nasıl görücem kız daha bugün 4+2 haftaya salı yada çarşamba dedi dr. c.tesi testi tekrarlıcam bakalım ona göre gün vericek. sen gördünmü yoksa seninki kaç günlük canım

ben yarın görücem sabırsızlanıyorum sabah nasıl olcak dua edin kızlar kötü bişiy sölemesinler..........

birsu senin büyüdü ozaman nekadar oldu hesapladınmı. inşallah kötü bişey çıkmıcak tatlım ya sendede sancı varmı böle rahme baskı yapılıyo sanki iğneler batıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…