Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlaaar ne oldu biliyor musunuz? Gün olarak yarın benim günüm (26 günde bir oluyorum) ama bugün ateşimi girince program 14 olan yumurtlama günümü 16 olarak değiştirdi (Gerçi ateşe göre bende 16. gün yumurtladım diye düşünüyordum ama program 14. günü gösterince heralde o doğrudur demiştim). Günümü de pazara hatta pazartesiye çekti. Amannın 3-4 gün daha bekleyeceğim yani.

canım benim ne programı o bana da atsana YArın test yap inşallah güzel haberlerini alacağım

Evet bekleyeceğim Handancım. Gerçi zaten olmazsam da pazartesi ya da salıya kadar beklemeyi düşünüyorum ama şimdi diyorum dün konuştuğumuz belirtiler de ne, daha erken değil mi belirti için falan.

:1hug:dün yumurtladım kzlar akşamta patlattım:)))))))
hadi bakalım hayırlısı beklemededeyim
ceylan nabersin sesin çıkmiyiiiii kuş

Ceylanım hani benim ateş değerlerimi girdiğim bir site varya onu diyorum tatlım. Özeline yazayım mı adresini? Yarın test yapamam, korkuyorum. Hem erken olur daha bugün luteal fazımın 10. günü oluyor yeni yumurtlama tarihime göre.

Öyle mi diyorsun Handanım. Hayırlısı olur, Rab'bim hayırlısıyla bebeğimi vermiştir inşallah (amin).

ceylan sen şu takvimi bana bi atarmısın çok merak ettim akşamı bekliyemeyeceğim
koyayım canım ..Bi poliçem var bitirip koyayım
Yarın çatladığın eminsen 11.gün de öğrenen çok günün nasıldı yorumunu okumadın dimi
:1hug:dün yumurtladım kzlar akşamta patlattım:)))))))
hadi bakalım hayırlısı beklemededeyim
ceylan nabersin sesin çıkmiyiiiii kuş

sabahtan beri cikkcikk konuşuyorum kuzum arada işlerimide yapıyımda kocamla papaz olmayayım

Çeçeron bebekler yorumunu mu diyorsun? Okudum da yorum bile yaptım akşam. Dedim ki hakkaten geçen hafta öğrencilerim beni çok yormuştu. Bu hafta da sözleşmiş ve biliyormuş gibi girdiğim sınıflarda bana sorulan soru şu: Öğretmenim sizin çocuğunuz var mııııı?

sende benim gibi kocayla çalışıyon allah bize yardım etsin rabbim:))))))
kızlar bişi sorcam ilişkiden sonra spermlerin dışarı çıkması olayı normalmidir çok olmasada hareket ettiğim anda başlıyo varmı bilgisi olan bunla ilgili

Benim de benimde yatıyorum bacaklarımı dikip çıkmasınlar diye kalktığım an haydiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…