Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

goncacım boşalma anında yeteri kadar sperm gidiyormuş zaten içeri bide kadının zevk suyu olması çok önemli o sular taşıyomuş rahme benimde hemen çıkıolardı ben bacak kaldırma olayına pek inanmıyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ne güldümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy Handanım inşallah canım yaaa. Evet benim yavrukuşlar bayılırlar herhalde beni öyle görünce.. Ayyyyy Allah'ım inşallah ya Rab'bim (amin).

demek bi bende diil yani kızlar bende öle bacak falan kaldırma olayını yapamıyorum valla en fazla 10 dakika ama sonra yatış halimi alınca haydiiii.....
içim gıcıklandı ama demek normalmiş
seviyorum sizi mersiiii:)))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ne güldümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gül sen gül. Hatta biri de sordu: öğretmeniiim siz kaç yaşındasınız? ben de deimki 26. O da ne dese beğenirsin "Benim ablam da sizinle yaşıt onun 2 çocuğu vaaar. Nispet mi yapıyor ne:roflol:

Gül sen gül. Hatta biri de sordu: öğretmeniiim siz kaç yaşındasınız? ben de deimki 26. O da ne dese beğenirsin "Benim ablam da sizinle yaşıt onun 2 çocuğu vaaar. Nispet mi yapıyor ne:roflol:

kıyamam ben sana o daha çocuk boşver zaten söylediğinin ne anlama geldiğini bilmiyodur rabbim tez zamanda bi bebek nasip etsin sana inşallah hayatım:teselli::teselli:

Ayy kızlar ya benim karnım ağrıyor. Bir de adet olacağım zaman benim koluma aniden bir ağrı girer bazen böyle bıçak saplanıyormuş gibi bugün bacağıma girdi öyle ağrı. Benim günüm de şaştı şimdi ben bunları neye yorayım. Hayır diyelim hayır olsun inşallah.

26 yaşındamısın sen maşallah genç öğretmen ve genç nesil yetiştiriyorsun süpersin De ki benim arkadaşlarım daha çocuğu yok deseydin kaydirigubbakcemile3

Suzancım ve Goncacım nasılsınız bakıyım kaydirigubbakcemile3

Amin inşallah Birsucum. Kızamam zaten ben ona. O yavrum nereden bilsin benim bebek istediğimi.

iyiyiz canım.birkaçgündür fazla giremedim.nasıl hamiş var mı bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…