adete kadar mı??? kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaa
benim doktor hep diyordu ki iş gibi görmeyin sadece 3 gün önerdi ve 3 gün içerisinde tuttu.14 16 18 3 günü değerlendirdik.ama 3 de sabah namazından sonra tuttu allaha şükür.inşallah mide bulantılarımın aynısını sizde çekersiniz
inşallah canım ya
yok tatlım daha 1hafta var reglıme
hayırlısı canım ya ama daha bı hafta var bunu hamılelıge yormak ıstemıyorum .. kendımı avutmak olur bu dıye... herseyı akısına bırakıcam bu ay.gecen aykı gıbı erkenden telasa kapılıp test fılan da yapmıcam bakın pesın pesın solıyım benı gaza getırmeyın haaakaydirigubbakcemile3 20mart adet gunum ben nısanın basına kadar beklıyefa gelmesını gelmezse sonra yapıcam bosu bosuna da kan tahlıllerıne paralar yatırıyos yazık valla.. onu da gectım su ıdrar testınde gordugum tek cızgı yokmu o tek cızgı omrumu yedı benımkaydirigubbakcemile3 onu bı daha gormek ıstemıyom onu gorcegıme kırmızıları gorurum daha ıyı vallaaakaydirigubbakcemile3
adete kadar mı??? kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaa
benim doktor hep diyordu ki iş gibi görmeyin sadece 3 gün önerdi ve 3 gün içerisinde tuttu.14 16 18 3 günü değerlendirdik.ama 3 de sabah namazından sonra tuttu allaha şükür.inşallah mide bulantılarımın aynısını sizde çekersiniz
iş gibi görmedik tabikide ama gün aşırı yaptık yani :) şakkıdı
hayırlısı olsun artıkım :)
canım esım gorev gıbı algıladıgında hele hıc ıstemıyor ve aynen ben de canımız ıstedıgınde yaparıs dıyor valla artık hak da verıyorum yanısüprizzzzzözlemcim biz her ay adet bitince başlayıp gün aşırı yapıyoruz ne çabuk yorulmuşsunuz yaf benim kociş rahat durmuyor
özlem cim günüm bugündü hayatım hihoyyyt
heralde en ıyı beddua oldu ayy:roflol:adete kadar mı??? kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaa
aynı soruyu sorayım bende valla ne yedırıyon kız ummahankötükedihüsomaşallah ne enerji
ne yediriyosun kıss kocişe
BEBEĞİMİZ hayatım normal yiyor özel bişey yidirmiyorum çikolatayı seviyor çiko ve tatlı bişiler yidimi tut tutabilirsen :))):asigim:
slm kızlar ben geldim keyifler nası
sabah namazından sonra mı bak bunu hiç düşünmemiştim
bir yıldır her türlü denedik tedelikafadulden
ay çok hoşsunn.o kadar denemişsinde sabah namazını düşünmemişsin.biz özellikle sabah namazından sonra olsun diye değil de ikimizde öğretmen olduğumuz için namaz kılıp okul için hazırlanıyoruz zaten erkende okul için kalkıyoruz.bari sabahın bereketini kaçırmayalım dedik.valla tuttu.her ay defalarca denediğimiz için midemiz bulanmıştı.bu sefer uğraşmayacağım dedim 14 16 18 ve bu iş bitti.dene pişman olmazsın:teytey:
BEBEĞİMİZ hayatım normal yiyor özel bişey yidirmiyorum çikolatayı seviyor çiko ve tatlı bişiler yidimi tut tutabilirsen :))):asigim:
canım bız onbes gundur hergun cıkolata yıyorus ıkımızde ama ınsallah etkısını goruruz bakalımŞenizaleyküm selam rinada hg...
ha tabi banada yidiriyor orasıda ayrı bir konu :)) :1hug:
hahhahaaa doğru diosun tatlım seni çok iyi anlıyorum, ben hayatımda bir kere test yaptım daha ama o bile yeterince hayal kırıklığına uğramama yetti. sonra söz bile verdim kendime gecikmeden test mest yok sana die. bence de testteki hayal kırıklığındansa adet olmak daha iyi. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?