Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sabah namazından sonra mı bak bunu hiç düşünmemiştim
bir yıldır her türlü denedik tedelikafadulden

hahhahaaa doğru diosun tatlım seni çok iyi anlıyorum, ben hayatımda bir kere test yaptım daha ama o bile yeterince hayal kırıklığına uğramama yetti. sonra söz bile verdim kendime gecikmeden test mest yok sana die. bence de testteki hayal kırıklığındansa adet olmak daha iyi. senağlama

desene benim gitti bugün 16 ydı benneyaptımki inşllh aksilik çıkmzsa 18 olur

özlemcim biz her ay adet bitince başlayıp gün aşırı yapıyoruz ne çabuk yorulmuşsunuz yaf benim kociş rahat durmuyor
özlem cim günüm bugündü hayatım hihoyyyt
canım esım gorev gıbı algıladıgında hele hıc ıstemıyor ve aynen ben de canımız ıstedıgınde yaparıs dıyor valla artık hak da verıyorum yanısüprizzzzz
heralde en ıyı beddua oldu ayy:roflol:
maşallah ne enerji
ne yediriyosun kıss kocişe
aynı soruyu sorayım bende valla ne yedırıyon kız ummahankötükedihüso

işallah istirik bizimde midemiz bulansın sorun değil yeterki bebişlerimiz karnımızda olsun yeterki bizimle olsunlar... :)

istirik canım 1sene3aydır deniyoruz 2 aydır ilaç kullanıyorum hayırlısıyla bekliyoruz bakalım olursa ilk bebiş olacak :) işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar sevdiği şeyleri yidirin o zaman ne diyim çikolata ve baklava türü şeyler felaket enerji veriyor haberiniz ola :))

ya kızlar ben 3 yıldır uğraşıyom ama anlamadan...şu yumurtlama dönemine fransız kalıyom adetten itibaren 14 gün dyolar ama kaç gün devam ediyo

sabah namazından sonra mı bak bunu hiç düşünmemiştim
bir yıldır her türlü denedik tedelikafadulden

ay çok hoşsunn.o kadar denemişsinde sabah namazını düşünmemişsin.biz özellikle sabah namazından sonra olsun diye değil de ikimizde öğretmen olduğumuz için namaz kılıp okul için hazırlanıyoruz zaten erkende okul için kalkıyoruz.bari sabahın bereketini kaçırmayalım dedik.valla tuttu.her ay defalarca denediğimiz için midemiz bulanmıştı.bu sefer uğraşmayacağım dedim 14 16 18 ve bu iş bitti.dene pişman olmazsın:teytey:

rinada adetin başlangıç gününgen say 12. gün çalışmalara başla gün aşırı ilişkiye girmnen yeterli olur bir problem yoksa .. ki işallah olur tatlımm

aslında bizde erken kalkıyozzzzz denemesi bedava

heralde en ıyı beddua oldu ayy:roflol:

abboooo bedualarım da bir tutarki yeterki gönülden gelsin .inşallah allahım bu hamiş olmak isteyenlere verde mide bulantısından mutfağa giremesinler.kocalarıda etraflarında arı gibi dönse.hihoyyythihoyyyt

BEBEĞİMİZ hayatım normal yiyor özel bişey yidirmiyorum çikolatayı seviyor çiko ve tatlı bişiler yidimi tut tutabilirsen :))) :asigim:

aleyküm selam rinada hg...

ha tabi banada yidiriyor orasıda ayrı bir konu :)) :1hug:
canım bız onbes gundur hergun cıkolata yıyorus ıkımızde ama ınsallah etkısını goruruz bakalımŞeniz

aynen adet olayım daha ıyı:lepi:

ben size şöye söyleyeyim ben 6 martta regli oldum bugün bitti siz bana bi zahmetcik hesaplayın...amannn kocam görmesin çünkü böyle planlı projeli olmasına çooook kızıyo zaten ondan olmuyo işte diyo hadi siz yazın ben onu bu ayda kandırırım

neyse kıslar ben kaçar güya pc yi kapatmaya geldim 1 saattir burdayı

öptüm hepinizi Şeniz :enbuyukkk:

delikafaduldenben size şöye söyleyeyim ben 6 martta regli oldum bugün bitti siz bana bi zahmetcik hesaplayın...amannn kocam görmesin çünkü böyle planlı projeli olmasına çooook kızıyo zaten ondan olmuyo işte diyo hadi siz yazın ben onu bu ayda kandırırımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…