aynı tatlım gun sayıyorum ıste adetıme kaldı 8gunnnn :jeyyar:
aynı tatlım gun sayıyorum ıste adetıme kaldı 8gunnnn :jeyyar:
fıstık naber nerelerdesın sen hıc karsılasamadık neler yapıosun bakalım anlatttt
arkadaşlar bişiy söyliycem tiksinmeyin akşam köfte kızartıyodum kokusundan asırı mıgdem bulandı yaaaa
ben normalde köfte kokusunu duyunca ıstahım acılırdı kafamçokkarıştı
arkadaşlar bişiy söyliycem tiksinmeyin akşam köfte kızartıyodum kokusundan asırı mıgdem bulandı yaaaa
adete kadar mı???:1shok: kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi hayırlısı geri sayım başlamış çalış adete kadar
ne zamandı gunun canım ne kadar gectı kı cıkar mı bılemıyorum dıyorsunaleyküm selam hg istirik ...
özlem cim ne olsun kırmızılar gelmedi yarın yapıcam testi ...ama çıkarmı bilmiyorum şakkıdı
Kıs ümmüşe dediğim gibi valla göğüslerim patlıcak gibi bu ay hormonal coşuş oldular
:roflol: onlarla uğraşıyorum sen naptın çalışmalar bittimi??
inşallah canım yaişallah hamişsindir özlem cimmm :Saruboceq: sositososito
yok tatlım daha 1hafta var reglımereglin geçtimi ki.
hadi hayırlısı cokacimcoook
yumurtlamayı dğerlendirdiysn ii özlem
aslın yumurtlama gününde olucak diye şart yokki olucağı warsa oluyo zaten
özlemcim biz her ay adet bitince başlayıp gün aşırı yapıyoruz ne çabuk yorulmuşsunuz yaf benim kociş rahat durmuyor
özlem cim günüm bugündü hayatım hihoyyyt
adetı 20subatta oldum tatlım 28ınde basladıkyumurtlamayı dğerlendirdiysn ii özlem
aslın yumurtlama gününde olucak diye şart yokki olucağı warsa oluyo zaten
bu sefer tuttu galibadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?