Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aleyküm selam hg istirik ...

özlem cim ne olsun kırmızılar gelmedi yarın yapıcam testi ...ama çıkarmı bilmiyorum şakkıdı

arkadaşlar bişiy söyliycem tiksinmeyin akşam köfte kızartıyodum kokusundan asırı mıgdem bulandı yaaaa

ben normalde köfte kokusunu duyunca ıstahım acılırdı kafamçokkarıştı

hadi hayırlısı geri sayım başlamış çalış adete kadar
adete kadar mı???:1shok: kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aleyküm selam hg istirik ...

özlem cim ne olsun kırmızılar gelmedi yarın yapıcam testi ...ama çıkarmı bilmiyorum şakkıdı
ne zamandı gunun canım ne kadar gectı kı cıkar mı bılemıyorum dıyorsun
Kıs ümmüşe dediğim gibi valla göğüslerim patlıcak gibi bu ay hormonal coşuş oldular
:roflol: onlarla uğraşıyorum sen naptın çalışmalar bittimi??

evet canım ya daha yapmıycam valla yeter artıkın valla:roflol:

yumurtlamayı dğerlendirdiysn ii özlem

aslın yumurtlama gününde olucak diye şart yokki olucağı warsa oluyo zaten

işallah hamişsindir özlem cimmm :Saruboceq: sositososito
inşallah canım ya
reglin geçtimi ki.
yok tatlım daha 1hafta var reglıme
hadi hayırlısı cokacimcoook

hayırlısı canım ya ama daha bı hafta var bunu hamılelıge yormak ıstemıyorum .. kendımı avutmak olur bu dıye... herseyı akısına bırakıcam bu ay.gecen aykı gıbı erkenden telasa kapılıp test fılan da yapmıcam bakın pesın pesın solıyım benı gaza getırmeyın haaakaydirigubbakcemile3 20mart adet gunum ben nısanın basına kadar beklıyefa gelmesını gelmezse sonra yapıcam bosu bosuna da kan tahlıllerıne paralar yatırıyos yazık valla.. onu da gectım su ıdrar testınde gordugum tek cızgı yokmu o tek cızgı omrumu yedı benımkaydirigubbakcemile3 onu bı daha gormek ıstemıyom onu gorcegıme kırmızıları gorurum daha ıyı vallaaakaydirigubbakcemile3

özlemcim biz her ay adet bitince başlayıp gün aşırı yapıyoruz ne çabuk yorulmuşsunuz yaf benim kociş rahat durmuyor
özlem cim günüm bugündü hayatım hihoyyyt

adete kadar mı??? kıs yumurtlama donemı de dahıl 5kes yaptık daha yeter yoruldum vallahı olmussa olmustur sımdıye kadar benım koca kafalım yanaşmıyo daha fazla 5iz olucak boyle hergun yapılır mı dıyo ay ne guldurdu benı su bı hafta kafamı dınlemek ıstıyorum vallaa
benim doktor hep diyordu ki iş gibi görmeyin sadece 3 gün önerdi ve 3 gün içerisinde tuttu.14 16 18 3 günü değerlendirdik.ama 3 de sabah namazından sonra tuttu allaha şükür.inşallah mide bulantılarımın aynısını sizde çekersiniz

iş gibi görmedik tabikide ama gün aşırı yaptık yani :) şakkıdı
hayırlısı olsun artıkım :)

BEBEĞıMıZ hayatım normal yiyor özel bişey yidirmiyorum çikolatayı seviyor çiko ve tatlı bişiler yidimi tut tutabilirsen :))) :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…