neyse kıslar ben kaçar güya pc yi kapatmaya geldim 1 saattir burdayı
öptüm hepinizi Şeniz :enbuyukkk:
ben size şöye söyleyeyim ben 6 martta regli oldum bugün bitti siz bana bi zahmetcik hesaplayın...amannn kocam görmesin çünkü böyle planlı projeli olmasına çooook kızıyo zaten ondan olmuyo işte diyo hadi siz yazın ben onu bu ayda kandırırım
ben size şöye söyleyeyim ben 6 martta regli oldum bugün bitti siz bana bi zahmetcik hesaplayın...amannn kocam görmesin çünkü böyle planlı projeli olmasına çooook kızıyo zaten ondan olmuyo işte diyo hadi siz yazın ben onu bu ayda kandırırım
bu sabah meselesi zor oldu bana yaa :1no2: bizimki hayatta kalkmas valla kaydirigubbakcemile2
benimki kalkar da hayatta yapmaz vallaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
görüşürüz canım iyi gecelerŞenizneyse kıslar ben kaçar güya pc yi kapatmaya geldim 1 saattir burdayı
öptüm hepinizi Şeniz :enbuyukkk:
bu sabah meselesi zor oldu bana yaa :1no2: bizimki hayatta kalkmas valla kaydirigubbakcemile2
bi kalksa yapma hususunda bişi diymicem :roflol: :roflol:
görüşürüz canım iyi gecelerŞeniz
olmass cımmm benımkı duymus bırınden sabah yapınca daha ıyımıs dıye bız ıkı defa sabah uc kez de aksam yaptık ve yattım sonra hıc kalkmadım ınsalla tutarr valla bence azcık senın elınde sabah uyanınca uykuluymus gıbı yanaş kocişine mıncıkla sagnı solunu azcuk ama acele etmekaydirigubbakcemile3belkı yarım saate yayılsın ama dayanamasın ve çalışma moduna gırsın ayyy özlem den inciler programına hosgeldınıssshihoyyyt
çay demledim kızlar taze tazeeee kim içeeerrrr???
:roflol: kıs bende az önce böreği çıkarmıştım fırından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?