Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım 15martla 20mart arası yumurtlama tarıhın oluyo bu gunlerde esınle ılıskıde bulunmaya calısss

14 mart 16 mart 18 mart sakın kaçırma

neyse kıslar ben kaçar güya pc yi kapatmaya geldim 1 saattir burdayı

öptüm hepinizi Şeniz :enbuyukkk:
görüşürüz canım iyi gecelerŞeniz
bu sabah meselesi zor oldu bana yaa :1no2: bizimki hayatta kalkmas valla kaydirigubbakcemile2

olmass cımmm benımkı duymus bırınden sabah yapınca daha ıyımıs dıye bız ıkı defa sabah uc kez de aksam yaptık ve yattım sonra hıc kalkmadım ınsalla tutarr valla bence azcık senın elınde sabah uyanınca uykuluymus gıbı yanaş kocişine mıncıkla sagnı solunu azcuk ama acele etmekaydirigubbakcemile3belkı yarım saate yayılsın ama dayanamasın ve çalışma moduna gırsın ayyy özlem den inciler programına hosgeldınıssshihoyyyt

çikolata meselesine gelince ben ve eşim büyük boy antepfıstıklı çikolatadan sabah akşam olmak üzere 2 şer paket yeriz benim şu durumda 3 ü 4ü sıralamam lazımdı bende bebek yok ama kilosu oldukça var

17 sinde başla hayatım çalışmalara rinada 17-19-21-23-25-27-29 diye gün aşırı devam et hayırlısı olsun işallah

:roflol: :roflol: kıs yok adamın uykusu ağır ben evliliğimizin 2. haftası kaldırmaya kalktım en son " efendim anne ne var" dedi sen düşün artıkın :roflol: :roflol:

bu sabah meselesi zor oldu bana yaa :1no2: bizimki hayatta kalkmas valla kaydirigubbakcemile2

valla benimde tam tersine ben kalkmam çünkü ben uyumadan herşey olacak ..iki dakka koltukta uyuyum eşim, hayatım hani bugün.....der ama ben barut gibi git başımdan onu ben uyumadan önce düşünecektin derim bi fırçalarım onu gider yatarım ..o benim açımdan imkansız yaniÇok üzgünüm çoook

hepinizi öpüyorum .benim bebiş kızıyor yeter anne diyor beni internetin zararlı alanından uzak tut diyor.hepinize iyi geceler allah a emanet olun

bu arada sen necisin olmassss güzel sanatlar yazıo orda da merak eddim :jeyyar:

hadi özlem cim istirik olmas tüm gidenler iyi gecelerrr :))) kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…