Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

birsu cum üzülme doktorun kontrol vermedimi git ultrasonda baktır ya git en yakın sağlık ocağına ultrason varsa ordan baktır ama umutsuzluğa düşme allah yardımcın olsun tatlımm

ben doktordan yeni geldim 6 haftalık gebelik var kese var ama bebeği göremedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi korkuyorum çok canım sıkılıyor ağlıyorumsenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

birsu cum üzme kendini işallah bebeğin yerindedir ve sağlıklı bir büyümesi vardır takma kafanaaa :teselli:

senağlamaya napcam ben yaaa internette okudum 6 haftalık bebek küçükde olsa görünmesi lazım diye yazıyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
üzülme cnm ya neden agliyorsun herkesinki bi olmaya bilir sen ne kadarlik hamilesin cnm ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin cnm üzülme :1hug:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.1.5 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor her ay bende hüsran yaşıyorum.dr gittik eşimde sperm azlığı çıktı 2 aydır bitkisel ürünler kullandırtıyorum eşime geçen ay benim için tam hüsrandı 20 gün adetim gecikti o kadar umutlanmıştımki ama yine hüsran tabiki ne olacak bilmiyorum halimiz adetime 5 gün var dua ediyorum olsun artık diye bakalım alıştım gerçi her ay hüsran yaşamaya hayırlısı..

bebeğimiz hg dinnn...

bozo cum cerin hamişmiymiş onunda günü benimle aynıydı çok sevindimmm delikafadulden

slm arkadaşlar 5 aydır olmuo bebiş doktora gitmeyi düşünüyoruz da eşimle genel kontrol için sizden bu konuda bilgi alacaktım önce kan testi falan mı yapılıo yoksa alttan muayene mi oluo yoksa önce eşimin sperm sayısına falan mı bakılır nasıl oluo bilen biri varsa anlatırsa sevinirim

çok sevindim canım allah sağlıklı bebiş versin inşallah bizler için dua et

a.s.hsg tlyvz cnm üzülme yüce rabbim herseyi daha iyi bilir belki zamani gelince ins bizlerede nasip edecek ins yüce rabbim hakkimizda hayirlisini versin hayirli evlatlar nasip etsin

Canım hem vajinal muayene hemde kan testlerin hemogram,elisa benzeri yani hormon testlerin yapılmalı eşinin sperm testi çok sonraki aşama çünkü daha 5 ay diyorsun dr.5 ay dersen sallıyorlar 6 ay de bari bazı sitelerde 6 aydan sonra dr.kontrolü olması gerekiyor deniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…