birsu cum üzülme doktorun kontrol vermedimi git ultrasonda baktır ya git en yakın sağlık ocağına ultrason varsa ordan baktır ama umutsuzluğa düşme allah yardımcın olsun tatlımm
üzülme cnm ya neden agliyorsun herkesinki bi olmaya bilir sen ne kadarlik hamilesin cnm ALLAH saglikli kucagina almayi nasip etsin cnm üzülme :1hug:senağlamaya napcam ben yaaa internette okudum 6 haftalık bebek küçükde olsa görünmesi lazım diye yazıyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar ben geldim
Cerin sabahtan beri yoğunum giremiyordum ama haberlerini aldım tebrikler ummahandan bekliyoruz :hooray:
Cuma günlerine bayılıyorum :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar ..
selam kızlar ben geldim
bebeğimiz hg dinnn...
bozo cum cerin hamişmiymiş onunda günü benimle aynıydı çok sevindimmm delikafadulden
kıslar slmmm bu güzel günde size güzel bi haber verim dostlarımmm hamişimmmmmmmmmm :CüvCüv: yani daha hastaneye gidemedik hafta sonu gidicem doktora kısmetse inşallah bir aksilik çıkmas ama iki üç defa test yaptım hep çift çizgi çıktıhihoyyyt
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.1.5 yıldır evliyim bebeğimiz olmuyor her ay bende hüsran yaşıyorum.dr gittik eşimde sperm azlığı çıktı 2 aydır bitkisel ürünler kullandırtıyorum eşime geçen ay benim için tam hüsrandı 20 gün adetim gecikti o kadar umutlanmıştımki ama yine hüsran tabiki ne olacak bilmiyorum halimiz adetime 5 gün var dua ediyorum olsun artık diye bakalım alıştım gerçi her ay hüsran yaşamaya hayırlısı..
hoşgeldinn
selam kızlar ben geldim
slm arkadaşlar 5 aydır olmuo bebiş doktora gitmeyi düşünüyoruz da eşimle genel kontrol için sizden bu konuda bilgi alacaktım önce kan testi falan mı yapılıo yoksa alttan muayene mi oluo yoksa önce eşimin sperm sayısına falan mı bakılır nasıl oluo bilen biri varsa anlatırsa sevinirim
bebeğimiz hg dinnn...
bozo cum cerin hamişmiymiş onunda günü benimle aynıydı çok sevindimmm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?