Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

k.bakma canım bendede vardı diyince merak ettim
simdilik bana servisit teshisi kondu onun icinde antibiyotik verdi

neyseki tedavin süren kisaymis canim,böyle bir durum varsa tedavin bittikten sonra hamis kalman daha iyi,gec olsun temiz olsun güzelim,1ay fazla bir zaman degil,peki nezamandir cocuk istiyorsunnuz]

cok sordum ama nasıl oluyo bu sey yara alındıktan hemen sonra hamile kalabiliyomsun tabi iyilesme süresinden sonra

eylüll tam bilmiyorum ama daha sıkıntılı olabiliyomus burdada var öyle bi topic ordada duydum

cok sordum ama nasıl oluyo bu sey yara alındıktan hemen sonra hamile kalabiliyomsun tabi iyilesme süresinden sonra
canım ben yara zamanı korunuyodum zaten ama duyduğumuza göre yarayı tedavi ettikten sonra kısa sürede hamile kalan çok duydum yani yara engel olabiliyomus. bir kaç ay sonra hamile kaldım diyolar gerçi seninki ilaçla tedavi olunacak bi yara senin ki uzun sürmez bence canım ilaçla gideceğine göre çok büyük değil demekki

evet canim calisiyor cok sükür

nerelisiniz kizlar ve nerde yasiyorsunuz,ben adanaliyim ama almanyada yasiyorum
ben istanbulda doğdum ama benim annem babam kayserili istanbuldayım canım

yara olduguda belli degil iltihap gectikten sonra bakılacak
esim bu gece yok yalnızım o yüzden hala netteyim :)
ben isvicredeydim evlenince tr ye yerlestim

iyi o zaman iltahap ilaçlar gider merak etme ilaçlarını günü gününe al sen alıştın mı buraya canım türkiyenin neresindesin

güzelim iltihap varsa iltihabi temizledikten sonra hemen hamile kalabiliyorsun,arkadaslarimdan biliyorum ama yara icin bilgim yok

eylüll benimde pek bilgim yok dogum yapmıs kadınlarda yakma yapılıyomus daha cok
heralde etkileyebiliyo bilmiyorum ama bi arkadas yazmıs onunkinide yakmıslar catlatma ignesi vurduruyomus 2 tane vurmus ücüncü gerek kalmdan hamile kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…