Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eylüllcüm istanbuldaydım ben suan ankaradayım aslında ankarayla alakam yoktu ama ask nelere kadir:))

kızlar yardımlarınız bilgileriniz icin tesekkür ediyorum cok sagolun insan cok korkuyo

seni anliyorum canim,ben 4ay hamile kalaminca baya korkmustum hicmi olmicak diye ama bu son ay kafama hic takmadim ve hamile kaldim,isvicreye benden cok gitmek istiyorum oralari bir görmek isterdim

kızlar valla sohbetinize doyum olmuyo çıkcam çıkcam diyorum gidemedim bi türlü benim eşim evde uyudu çoktan ben de yatıyım artık tekrar öptüm sizleri yeter artık kovun bani yaaaaaaaa

kızlar valla sohbetinize doyum olmuyo çıkcam çıkcam diyorum gidemedim bi türlü benim eşim evde uyudu çoktan ben de yatıyım artık tekrar öptüm sizleri yeter artık kovun bani yaaaaaaaa

kovucagizda seni sohbetine doyum olmuyor :)) hadi eylülcüm uyu sen tatli rüyalar canim yarin sohbetinize devam ederiz

benim herif yok ondan rahatım
sen git bakayım artık olmuyo amaa:roflol::roflol:
iyi geceler canım görüsürüz yine :1hug:

rabia ok canım aldım
ee sen anlat biraz belirtilerin neydi

canim hic bir belirtim olmadi halada yok regl belirtilerimde yokdu sadece alnimda 3,5sivilce cikti kirmizi karti görecegimi sanmistim,ama hamileymisim,mide bulantimda yok henüz erken gerci,isvicrenin neresinde kaliyordun yakamozcum,ordada cok türk varmi

dogru daha erken neler cıkar daha tabi insallah pek sikayetin olmaz rahat gecirirsin
canım züriche yakın oturuyodum zürichi herkes bilir genelde var tabi olmazmı cok türk var almanyadaki kadar degil sen almanyanın neresindensin

yas kac rabis rabialara rabis denirya :))
ve kac yıllık evlisin esinde ordamıydı yoksa tr denmi geldi

insallah canim,kötü hamilelik gecirmek zor,berlindenim türklerin en yogun oldugu bölge,benim gitmek istedim yerde zürichdi,,türkiyeden nerelisin

rabiacım ben cıkıyorum uykum geldi artık öpüyorum seni güzelim iyi geceler iyi sabahlar yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…