Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rabia01 Bebeğin hayırlı olsun...... En kısa zamanda bize de nasip olur inşalllah...
tebrik ediyorum canım.

rabiacım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucaına al inşallah. ya kimse yok nerdesiniz kızlar ceylaaannnn kan testini yeniledim 231 çıktı çarşamba 85,18 di. ya çok düşük değilmi normalmi korkuyorum

gurbet kuşum sende istiyosun dimi bebek :) ben 10 gün yaşadım hemileliği.Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bi duygu...hiç hamile kaldın mı ?

kızlar merhabaa.nasılsınz.varmı yeni hamişler aramızda..
benimde 2 günm var adetime..ama göbeğimde açık kahve dikey bir czgi oluştu sanki..bu beni şüphelendiriyor.belirti olabilir mi sizce???

merhaba arkadaşlar..ben 3 kez negatif aşılama geçirdim.bu ayın 12sinde regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.3 test yaptım hepsi de negatifama ne adet ne gebelik belirtisi yok.sadece akıntım var ve ara ara kasıklarım ağrıyor..idrar da çıkmaz mıydı gebelik olsaydı sizce...allah hepimizin muradını versin.bu ay da olmazsa,tüp e geçeceğim

10 gün sonra düşük yaptım maalesef.idrar testi yapmıştım adetimden 4 gün önce ..banyoda kaldı bebeğimizin pembe çizgili testi. babasıyla kalkıp bakıyoduk. :) sonrada başka problemler çıktı . 5 ay ertelemek zorunda kaldık . bu ay izin verdi dr umuz. aslında ümitli gibiyim ama çokta kaptırmak istemiyorum. 22 mart adet tarihim. az kaldı yani:)

gurbet kuşum sende istiyosun dimi bebek :) ben 10 gün yaşadım hemileliği.Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok güzel bi duygu...hiç hamile kaldın mı ?

amiin evt cnm benim 9 yasinda bi oglum var ikinciyi istiyoruz nasip olursa hic korunmadigimiz halde olmadi bu arada bebegin hayirli olsun insALLAH hayirlisiyla saglikla kucagina almak nasip olsun cok sevindimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…