Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun hamişsindir inşallah..

iyi geceler kadisim üzme kendini öpüyorum seni
ummuscum sanada iyi geceler p.tesi ye kadar bekle olmazsa kan testi yaparsın orda cıkar heralde

ummahancım bende çıkıyorum bu ruh haliyle daha fazla durabileceğimi sanmıyorum canm....(((iyi geceler

kızlar ne olur birileri bana yardımcı olsun.Benim cuma günü adet olmam lazımdı ama olmadı.Ben de dayanamadım dün akşam test ayaptım silik şekilde 2. çizgi çıktı.Sabah dayanamayıp bir daha yaptım bu sefer bişey çıkmadı.Ama sabah 5.30 gibi falandı.Ne olur böyle şeyler olduğunu duyan var mı ya da yaşayan böyle şeyler yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?

canım bendede olmuştu ilk testim pozitifti sonra dört kere daha yaptım hepsi negatifti doktor kimyasal olduğunu ve düşüyor olduğunu söyledi zaten ertesi günde adet gibi bir kanama başladı ve bebek gitti umarım sende böyle birşey olmaz ertesi gün tekrar dene belki ikinci test bozuktur biliyorsun bu testlere güven olmuyor her zaman doğru çıkmayabiliyor istersen bhcg yaptır için rahat olsun en güveniliri kan testidir.

saol canım.Çok üzüldüm senin adına.İnşallah dış gebelik değildir inşallah hamileyimdir.

bence hamilesin aysima hayırlı olsun
mrb kızlar ben deldim..:)))

Ayy inşallah.İnşşal dediğin gibidir.Ama işte ilkinde çıkup da ikincisinde çıkmayınca çok üzüldüm.Bekleyeceğim.1hafta boyunca kanamam olmazsa o zaman test alacağım.Dua edin ne olurrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…