Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aysima işallah hamişsindir canım banada dua et adetim 4.günü gelmedi daha işallah hamişimdirrrr.......

aysima işallah hamişsindir canım banada dua et adetim 4.günü gelmedi daha işallah hamişimdirrrr.......

Her gün hepimiz için dua ediyorum.Rabbim isteyen tüm annelerin rahmine can versin.Taşıyamayacağımız yük yüklemesin.İnşallah burda hepimiz hamileyiiizz diye sevincimizi paylaşırız.Ben size belirtilerimi de yazayım kızlar.1 haftadır belim çok ağrıyor.Kasıklarıma kıramplar giriyor.Göğüslerim adet günümden önce ağrırken bu sefer adet günümde acımaya başladı.Ama acısı çok farklı sanki morarmış gibi ağrıyor.Çok afedersiniz özür dilerim vajinamdan içeri bir batık ağrısı oluyor.Ve şeffaf su geliyor.

umoşum naptın sen test yaptırdın mı hadi beni yalnıs bırakmaaa seninde minik kuşun içindedir inşallah

canım benim göğüslerim acaip durumdaydı çok çok hassastı aşırı iştahım açıldı ve gözüm sürekli yatakta hep uyumak istiyodum halada aynıyım şimdi bide sık sık idrara çıkma başladı dün kan testi yaptırdım 845 çıktı daha minnoşum keseciği oluşmamıştı rahim duvarı kalınlaşmış doktorcum bebeğin yuvasını hazırlıyo dedi inşallah bi aksilik çıkmas kıslar dua edin olur mu ben hepinize dua ediyommmm

işallah herşey yolunda gider tatlımm işallah bende seni yanlız bırakmam gelirim yanına tahtı paylaşırız:)) kaydirigubbakcemile3

kıslar inşallah bu ay daha regl olmayanlar hamiş haberini alır ama eğer olmassa size şiddetle ovulasyon testi tavsiye ediyorum bence bu ay çok faydalı oldu eğer o test olmasaydı ovulasyon dönemini kaçıracakmışım

gelin gelin herkes tahta gelsin arkayı beşleriz sorun diil ayakta bile giderissssss herkes gelsin martta patlama olsunnnnnnnnnnnnndelikafadulden

canım bende kanama olmadı çok silik bi lekemsi bişi oldu ama bilmiyom artık hani daha kese oluşup rahime oturmadı ya belki de ondandır yani bilmiyom haftaya cumartesi gidices işallah kese oluşmuş olur dedi doktor inşallahhhhhhhhhh 29 unda da kalp atışlarını duyarıs belki çok heycanlıyım ya çok değişik bişi kesinleşirse daha da rahatlicam tabi

evet cerincim bende bu ay deneceğim adetim ayın 6 geldi 18 de başlayacağim testleri çünkü benim adet döngüm 32-33 gün akıntıya göre başlıycam işte uygulamaya ...
gerisi allaha kalmışşş herşeyin hayırlısı :1hug::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…