Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım cerin cim işallah hayırlısıyla herşey yolunda olur bebişin sağlıklıca sana tutunur sımsıkı kendine dikkat et

kızlar ama size bişi sölim mi ben bu ay o kadar rahattımki attım kafamdan olursa olur hayırlısı dedim hatta planlar yaptım bu ay olursa ne guzel ama olmassa saçımı boyatarım epilasyona giderim falan gibi planlar yaptım yani oldukça rahattım ve son 5 gün artık ufaktan heycan yaptım test yaptım negatif çıktı sora 12 mart akşamı bi sancı girdi heh dedim kırmızılar gelio sora elimde test vardı aman nasılsa negatif çıkcak ama yapim dedim bi yaptım çift çizgi manyak oldum resmen nasıl ya falan sora ertesi gun sabah ve akşamda yaptım yani 3 testte de çift çizgi çıktı:) ama gerçekten adet belirtisi ile hamişlik belirtileri çok benzio yauaaaaaaa

cerin senin adet döngün neydiii yani kaç gündü :ecrin_bebek: ne zaman başladın testlere benneyaptımki

bulantılar ne zaman başlar acaba ay çok korkuyom o dönemlerden benim ablam çok çok çok kötu bi hamişlik dönemi geçirdi bende o yuzden çokk tırsıyorummmmmmmmmmfisfisfis

cerin senin adet döngün neydiii yani kaç gündü :ecrin_bebek: ne zaman başladın testlere benneyaptımki

canım benim adet döngüm ortalama 26 gün falan bazen 28 de olabiliyodu bak şu internette hesaplayıcılar varya hani ovulasyon dönemini hesaplıyo sana bi hafta söluyo en yuksek dönem bu diye o haftanın başlangıç gununden bi iki gun önce başla bulana kadar yap elinde kaç tane test var senin bende bi kaç tane test arttı isteyen varsa gönderebilirim:)ciddi sölüyorum he

cerincim banada 2 gün önce çok felaket ağrı girdi adet gelcek dedim yok biraz önce dehşet ağrı girdi hala yokk

bana gondersene canımm kac tane ıse ucretı karsılıgında amaaaaaa.s.

kuşum sağol ben 24 paket aldım yeterince var ben har ihtimale karşı biraz erken başlığım diyom kaçırmıyım evet hesaplayıcalar 19-25 mart diyor ama bakalım .. hayırlısı bu ayda olmazsa ki inşallah olur dediğin gibi saçımı boyatcam bide 3-4 kilo aldım malum kiş çok yedik börek falan derken zayıflıyım diyom 54 kiloyum ama olsun :teytey:

çünkü bende de öyle bi sancı ve ağrı oluyoki hala daha acaba allahım adet mi olucam diyorum çok çok benziyo adet ağrısına

aynen özlem cim sağolun kızlar tşekkür ederim işallahhhhhhhhhh

cerin cim göğüslerim çok hassaslaştı dokunulmuyor ağrıyor sürekli durduk yere uyku basıyor haslsizlik var biraz gaz olayı var işallah hamişimdirr yyaaaaa

yamansak umoşu hepimiz duyup cvp veriyosda o görmuyo sanırım sayfayı yenilemesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…