Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylos yolarım vallah o yellozları baslarında sac bırakmam
benim herifte sagolsun allah bana bagıslasın azcık yaksıklı zaten gören enistemizde yakısıklıymıs diyo seviniyom tabi ama yan gözle bakanı parcalrım tersim fenadır benim:))))))

selam kızlar
CEYLAN benim adetim 13 marttı iki gun gecikmeyle bugun geldi gıcık sey yeni tarihim 19 nisan

vay yakısır sana canım hangi belediyeden

ÖZlem gözünaydın iş bulmak zor

sagolun kızlar evet cok zor ben cok cektım sıkıntısını kpss ye fılan da gırdımkurslara gıttım sertıfıkalar aldım sıraya gırdım sonunda İstanbul Büyükşehir belediyesine kagıtlarımı ıstedıler subatta goturup verdık secımlerden sonra cagırıcaklar sımdı ortam karısık beklıyorum ıste dua edın bana kızlar zaten ozel sektorde ben yapamam:1ninca:

ay deli manyak bu da benden ulen yakışıklı adam aldık ta herkesin böle ayy enişte de yakışıklıymış demesi beni de bazen gıcık edio ulen çirkin deseler bozulurum vayy eniştede baya yakışıklı diolar bu sefer sinir oluyom haha manyaklık bisde kıs yakamozz ama yol elini korkak alıştırma falla kötükedihüso:jeyyar:kötükedihüso

senı cok kanım cektı kıs aynı bendensın valla benımde esımın kendı ısı ama dukkanda sulananları ben de yolarım cok sırnasıyolarrrkaydirigubbakcemile3kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

kalp kalbe karsıymıs vallah ben kocisimden bahsederken tam oda aradı cınlattım heralde kulaklarını

ceylanım ceylanım bak mart kedisi oldummm :CüvCüv: hadi darısı hepinizin başına işallah dua ediyommmmmmmmmmmmm

évet kizlar ya kasimsonu anneleri olun hadin bakalim.. hepimiz yine ayni topicte toplanalim..burasi kadar canli bi topic yok vallakaydirigubbakcemile3

cerin özlem aynıyız vallah yakısıklı olsa bi türlü olmasa bi türlü napsak ki
bu kadınlarda cok fenalar ya milletin kocasına ne bakıyolar gitsinler kendine bekar bulsunlar bekarların suyumu cıktı yaa

selam canım iyidir senden nbr?sende hamişsin galiba sen kaç haftalık hamişsin ne zaman öğrendin

hamileligimi ögrendigimden beri basiim cok agriyor benim ya.. 6+5 olduk kesemi 5+6da gördüm noktamidaadetimden 3gün gecinkince ögrendim canim.. seninde hamileligin hayirli olsun buarada..:CüvCüv:

cerin özlem aynıyız vallah yakısıklı olsa bi türlü olmasa bi türlü napsak ki
bu kadınlarda cok fenalar ya milletin kocasına ne bakıyolar gitsinler kendine bekar bulsunlar bekarların suyumu cıktı yaa

hehe evet yakısıklı bulmaları hosuma gıdıyo benıııımmmm dıyekaydirigubbakcemile3
ama kıskanıom da nabaayım elımde degıl fazla ılgı gostermesınlerrrkaydirigubbakcemile

nilüfer sağlık olsun ziyaretçi mesajlarıma yazarmısın tarihini liste büroda unutuyorum bazen..

cerincim biliyor mart kedim benim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin cuma günün bereketiyle haber verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…