Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o tahsilatta plaka işlemleri için emniyette çoğu zaman ilk zamanlar zordu ama şimdi 7/24 kopamıyoruz Benceçok güzel

hani derler ya karı koca aynı isyerinde zor olur diye
ama bizimki vallah zor olur biz cok didisiriz ben sagolayım biraz cok elestiririmde
evde bes tane muhabbet kusu var 2 disi digerleri erkek benim adımı tasıyan disi varya offff
görsen bir cingene nasıl ciyakllıyo ötmüyo ciyaklıyo resmen kendi kendime diyorum adasım nede olsa :))))))))))))))

yakamoz12 alışıuyor insan bizde öyleydik kaç defa ağlaya ağlaya eve geldim şimdi alıştık iştede ..

öslem öğlen çıktım görmemişim yazdığını ben adetten bi gun önce test yaptım çift çizgi çıktı sora inanamadım ertesi sabah ve akşamda yani toplamda 3 test yaptım hepsi pozitif çıkınca dun kan testine gittim 845 çıktı değerim:)baktı doktor ama daha kese falan yok tabi kuş yuvasını yapıyo daha dedi belki haftaya görebilirmişiz inş bi aksilik çıkmass

ben secımelrden sonra ıse baslıycam kısmetse canım beledıye de:asigim:

ceylan ay kıyamam ya seni aglatıyodu demek
bizimki güzellik sektörü
ben calısmasamda arasıra gidip bi kendimi gösteririm bos sanmasınlar benim kocisi gül gibi dag gibi karısı var onun yolarım vallah

hım yanı bı gun once yapıp ogrenebıldın ay ben de tam adet gunum de bır tane yapsam mı dıyorum acuba kaydirigubbakcemile3

Delüüüüüü...YAkamoz yapan yine yapar yapma öyle yolma milleti ekmek tekneniz orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…