bu belirtilerin çogu var. üstüne rahim civarında cizgi seklinde agrılar var hastalanacagım zaman son birkac saatte göğüslerim acıyordu simdi 3 gündür agrıyor
bu belirtilerin çogu var. üstüne rahim civarında cizgi seklinde agrılar var hastalanacagım zaman son birkac saatte göğüslerim acıyordu simdi 3 gündür agrıyor
merhaba..aynı durumdayız seninle..allah hakkımızda hayırlısını versin.:CüvCüv:12sinde regl olmam gerekiyodu.gelen giden yok.testlerde negatif.cuma günü yaptım bir daha da yapmadım.moralim bozuluyo.:çok üzgünüm:
arkadaşlar günaydın
benimde adet tarihime 3 gün var ama sabırsızlanıyorum test yapsam çıkarmı acaba deneyeniniz varmı?
gerçi dünden beri belim agrıyor pek ümitli değilim ama yinede sabırsızlanıyorum.
berenboz sende bulantı durumu varmı birde evlendigimde bu yana kilom hep aynıydıson 10 günde 2 kilo birden almısım. ilk aylarda zayıflanıyor sanırdım
GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız
berenboz ve catctheday test yaparsanız Çıkabİlİr gecİktİĞİ İÇİn ama İdrar testlerİne gÜvenmeyİn geÇ dÖllenme olduysa testte Çıkmaz ama kan tahlİlİnde kesİn Çıkar eĞer merak edİyosanız ve mÜsaİtsenİz bence yaptırın
bulantı arada oluyor,uyku hali,sık idrara çıkma ve adet ağrısı gibi bir ağrı ara ara...göğüslerimde dünden beri acımaya başladı...birde azıcık akıntım var..sen de neler var
günaydin arkadaslar
sanada günaydın canım
günaydin arkadaslar
günaydın nasılsın
Günaydınlar...Geleceğin en güzel anne adayları..
Arkadaslar ıbrahım saracoglu var tv de ızlemek ıstersenız trt 1 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?