Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu belirtilerin çogu var. üstüne rahim civarında cizgi seklinde agrılar var hastalanacagım zaman son birkac saatte göğüslerim acıyordu simdi 3 gündür agrıyor

merhaba..aynı durumdayız seninle..allah hakkımızda hayırlısını versin.:CüvCüv:12sinde regl olmam gerekiyodu.gelen giden yok.testlerde negatif.cuma günü yaptım bir daha da yapmadım.moralim bozuluyo.:çok üzgünüm:

kan testi yapsana varsa onda çıkar hayırlısı olsun

arkadaşlar günaydın
benimde adet tarihime 3 gün var ama sabırsızlanıyorum test yapsam çıkarmı acaba deneyeniniz varmı?
gerçi dünden beri belim agrıyor pek ümitli değilim ama yinede sabırsızlanıyorum.

insan öyle oluyo ama biraz sabret bence gerçi bazı arkadaşlarımız adetlerine bir kaç gün kala öğrendiler ama bazen de çıkmayabiliyor o yüzden varsa bile görünmezse boşuna üzülmüş olursun günün geçince yaparsın bence

berenboz sende bulantı durumu varmı birde evlendigimde bu yana kilom hep aynıydıson 10 günde 2 kilo birden almısım. ilk aylarda zayıflanıyor sanırdım

GÜnaydın arkadaŞlar nasılsınız
berenboz ve catctheday test yaparsanız Çıkabılır gecıktıĞı ıÇın ama ıdrar testlerıne gÜvenmeyın geÇ dÖllenme olduysa testte Çıkmaz ama kan tahlılınde kesın Çıkar eĞer merak edıyosanız ve mÜsaıtsenız bence yaptırın

berenboz sende bulantı durumu varmı birde evlendigimde bu yana kilom hep aynıydıson 10 günde 2 kilo birden almısım. ilk aylarda zayıflanıyor sanırdım

bulantı arada oluyor,uyku hali,sık idrara çıkma ve adet ağrısı gibi bir ağrı ara ara...göğüslerimde dünden beri acımaya başladı...birde azıcık akıntım var..sen de neler var

merhaba ...ben 3 negatif aşılama geçirdim..tüp e geçmeyi düşünüyorduk artık..umarım gerek kalmayacaktır:Saruboceq:ama,o kadar yoruldum ki negatif görmekten..cesaretim yok inan:çok üzgünüm:

bulantı arada oluyor,uyku hali,sık idrara çıkma ve adet ağrısı gibi bir ağrı ara ara...göğüslerimde dünden beri acımaya başladı...birde azıcık akıntım var..sen de neler var

bendede bulantı cok az var ümitlenmemek için yediklerim içtiklerime baglıyorum. uyku hali o biraz dengesiz ama en ufak işten yoruluyorum B12 eksikligide olabilir tabi
sen nekadarlık evlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…