Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

efet inşş. bendede olursa allah kısmet ederse!!bide benim anne tarafımda okadar çok ikiz varki.anneannem annemin teyzeleri hepsinin ikizi war bakalım bana vuracakmı piyango??

niyeyse herkes te bana inşallah ikizin olur diye dua ediyo
benimde ikiz kardeşlerim var biri kız biri erkek ama benim bildiğim bir kuşak atlıyomuş yani benim çocuğumun ikizi olabilir diye biliyorum ama Allah bilir orasını

efet bu yüzden bende ikiz olasılığı yüksek anneannem ve kardeşlerinde hepssinde ikiz var annemlerde yok bana denk gelio ama açıkcası ben ikiz istemem yaa çok zor olur!!banada fal bakan herkes nisanda hamilesin ve ikiz diolar hayırlısı olsun dielim!!!

kızlar benim adet tarihim ayın 22 sinde. sizce testte çıkar mı yasammı ? meraktan ölcem yaaa

daha erkenmiş ama birkaç gün kala test yapan bazı arkadaşların çıktığını okumuştum daha önce bir kaç gün daha sabret bence
vakit te geçmek bilmez şimdi

kızlae sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo normal mi acaba

canımm eğer reglin 22 deyse riskli ilişkiden 8-10 gün sonra kan testinden sonucunu alabilirsin bence bekle derim ama çok merak ediyorsan kan testi yaptırıp sonuç alabilirsin!!!

kıslarrrr napıyosunuzben cok ıyıyım doktorumdn geldım sımdıııı....bebısımın kalp atıslarını duydudummmm....cok mutluyum...Allahım en kısa zaman da bu duyguyu sizede tattırsınnnn.....kucucuk yaaaaaaaa ....

ayyyyy hadi gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5

ay canımm çok mutlu oldum ya allah nazarlardan saklasın kucağına almayı nasip etsinn a.s. a.s.

amın kıslar amınnnnn.......dualarım ınan artk hep sızınleeeeeeeee.....sızlerden gelecek guzel haberlerı beklıyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…