Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar size ne anlatcam :) az önce markete indim bir bebek nasıl ağlıyor durdum sevdim sustu kucağıma geldi daha 5 aylıkmışşş annesi diyorki hayret benden başka kimsede durmaz çok şaşırdım dediiii
tabi bende çok duygulandımmmsenağlama

tabi küçücüktr annesi..:ecrin_bebek: daha 7 haftalık..inşallah böyle sorunsuz bir şekilde sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın..

allah hakkında hayırlısını versin sağlıklısını versin

buda demek oluyoki canım sen olmuşsun :)))))

selam kıslar nasılsınıs naparsınız ben işteyim gun içinde nasıl bir yoğunluk giremedim tabi şimdi herkes gitti ben biras kaldım hem çalışıyım hemde bacılara bi bakim dedimm

asucumm çok mutlu oldum allah tamamına erdirsin bende çok heyecanlıyım daha minik kuşumun kesesini göremedim işallah hafta sonu görerimmm ay o kalp atışını ilk duyma anı dehşet olsa gerek çok muhteşem bi duygudur eminimmmm heycanla o gunu bekliyom ben daha 4+4 üm çünkii

kızlar meraba:))
bı haftadır gıremıyorum cok hasta oldum yandım atesler ıcınde cok ozledım sohbetlerınızı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…