Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Neclacım bende 2ay önce adet olamadım bi yumurtam çok byümüş kiste dönmüştü 49 mm olmuştu adeti 3. kutu faturalde oldum doktor muhtemelen yumurtalığını alacaz dedi bi ay d.kontrol hapı kullandım ve okadar az regli oldumki kontrole gittiğimde ağlayaarak gittim kist gitmedi die bi gittim kistten eser kalmamış ve 18 mm çapında bi yumurtam olmuş!!canını sıkma yanı tatlım

benimde adetime 8 var kızlar hep 10 gün kala göğüslerim şişerdi bu sefer henüz yok şişmesi falan bilmiyorum 24ünü sabırsızlıkla bekliorum ama olsun bu ay yaa
7 aydır beklemedeyizzz:Saruboceq:

sevedaıl bende aynı oldu karnımda ksıkalrımda ağrı var dı sonra geçöti korkma cnm bende fazla belrttii yok bekleyelım inşllah ikmizde hamileyizdir
alllahım büyüktür dua etmeyı unutmayalım

ben çok enteresan bişey yaşadım çatlama iğnesinden 4 gün sonra gece uyurken kasıklarında böle damar atması gibi bi hisle uyandım hani gözde seyirme olur ya o tarz bişey eşimi uyandırdım o elini koydu o bile hissetti çok tuhaf bişeydi damar atıodu sanki

belkı olmuştur kız biz çok düşünüyoz bende 3 gündrü başımı kaldıramıyom sankı tansıyonum düşüyor dengede duramıyom ayakta fazla

belkı olmuştur kız biz çok düşünüyoz bende 3 gündrü başımı kaldıramıyom sankı tansıyonum düşüyor dengede duramıyom ayakta fazla

inş. allah hayırlısını versin hepimize!!!1 ay geç olsun ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsun!!

benimde adetime 8 var kızlar hep 10 gün kala göğüslerim şişerdi bu sefer henüz yok şişmesi falan bilmiyorum 24ünü sabırsızlıkla bekliorum ama olsun bu ay yaa

allah gönlüne göre versin inş bir an önce kavuşalım meleklerimize

bende çalışıorum ne yazıkkiiii off ya ew hanımı olmayı ne çok isterdim!!şimdiden hamileyken ne yaparım die kara kara düşünüorum!!!bende kas problemide war!!

vakit geçtikçe insan daha da sabırsızlanıyo ben ilk istediğimiz ay regl olduğumda sabaha kadar ağlamıştım sanki ilk denemede olacak gibi bir kaç ay geçince anca alıştım ama biliyorum bir gün gelmeyecek regl denen o meret biliyorum.......

ben çalışıyorum aşkım
işteyim şuan kendi işimiz gerçi programcıyız yazılım firması eşimle ikimiz laboratuar lara program yazıyoz

yalnız değilmişim bende çalışıyorum ama haftanın 2 yada 3 günü çalışmıyorum malesef kriz nedeniyle işler çok durgun bende vaktimi böyle değerlendiriyorum

bende çalışıorum ne yazıkkiiii off ya ew hanımı olmayı ne çok isterdim!!şimdiden hamileyken ne yaparım die kara kara düşünüorum!!!bende kas problemide war!!

bende çok istiyorum ev hanımı olmayı ama kredi borcumuz var malesef çalışmak zorundayım şu an için...
gerçi şu an pek çalışıyo gibi hissedemiyorum kendimi bazı günler çalışmadığım için işe gelincede hiç iş yapasım olmuyo soğudum ya soğudum iyice

ben de bu ay kendimden üstüne görme mi oldum diye şüphelenmiştim reglim bir kaç gün gecikince
umut kapısı işte hemen hamileliğe yoruyoruz herşeyi

benimde kredi borcum war canım eşimin işleride çok ii değil nasıl olcak bilmiorum walla

ohhh sizdede çifter çifter olcak maşallah Allah sanada nasip etsin

efet inşş. bendede olursa allah kısmet ederse!!bide benim anne tarafımda okadar çok ikiz varki.anneannem annemin teyzeleri hepsinin ikizi war bakalım bana vuracakmı piyango??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…