dr gittim cnım adetin üçüncü günü hormon testi ve rahim filmi çekilcem adetten sonra ama bi adet olabilsem sıkıntı yapıyor birde yaa olamıyınca anlamıyorum gecen ay 26 gün bu ay 36 gün hayırdır inşallah diyorum umarım hayır olur saol cnm bu arada:lepi::enbuyukkk:
sevedaıl bende aynı oldu karnımda ksıkalrımda ağrı var dı sonra geçöti korkma cnm bende fazla belrttii yok bekleyelım inşllah ikmizde hamileyizdir
alllahım büyüktür dua etmeyı unutmayalım
belkı olmuştur kız biz çok düşünüyoz bende 3 gündrü başımı kaldıramıyom sankı tansıyonum düşüyor dengede duramıyom ayakta fazla
benimde adetime 8 var kızlar hep 10 gün kala göğüslerim şişerdi bu sefer henüz yok şişmesi falan bilmiyorum 24ünü sabırsızlıkla bekliorum ama olsun bu ay yaa
7 aydır beklemedeyizzz:Saruboceq:
inş. allah hayırlısını versin hepimize!!!1 ay geç olsun ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsun!!
arkadaşlar herkes ev hanımımı çalışan varmı ?????
benimde adetime 8 var kızlar hep 10 gün kala göğüslerim şişerdi bu sefer henüz yok şişmesi falan bilmiyorum 24ünü sabırsızlıkla bekliorum ama olsun bu ay yaa
7 aydır beklemedeyizzz:Saruboceq:
ben çalışıyorum aşkım
işteyim şuan kendi işimiz gerçi programcıyız yazılım firması eşimle ikimiz laboratuar lara program yazıyoz
bende çalışıorum ne yazıkkiiii off ya ew hanımı olmayı ne çok isterdim!!şimdiden hamileyken ne yaparım die kara kara düşünüorum!!!bende kas problemide war!!
bende çalışıorum ne yazıkkiiii off ya ew hanımı olmayı ne çok isterdim!!şimdiden hamileyken ne yaparım die kara kara düşünüorum!!!bende kas problemide war!!
kim bakıcak senin bebişe kısmetse ????
bende çok istiyorum ev hanımı olmayı ama kredi borcumuz var malesef çalışmak zorundayım şu an için...
gerçi şu an pek çalışıyo gibi hissedemiyorum kendimi bazı günler çalışmadığım için işe gelincede hiç iş yapasım olmuyo soğudum ya soğudum iyice
annem hemen karşı binamda oturuo kayınvallidemde çok yakın ama kendi annem bakar çünkü şuanda eltimde hamile 2 aylık
ohhh sizdede çifter çifter olcak maşallah Allah sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?