walla öle masa hazırlama 3. tabak koyma felan baydı böle daha orjinal bişii olsun istiorum!!nisanın 15 'i eşimin doğum günü ben hamişsem ayın 24-25 gibi belli olacak doğum gününe kadar bekleye bilirmiyim bilmiorum yaa[/QUOTE
erken kutlarsınız canım yeterki olsun öyle bişey
walla öle masa hazırlama 3. tabak koyma felan baydı böle daha orjinal bişii olsun istiorum!!nisanın 15 'i eşimin doğum günü ben hamişsem ayın 24-25 gibi belli olacak doğum gününe kadar bekleye bilirmiyim bilmiorum yaa[/QUOTE
erken kutlarsınız canım yeterki olsun öyle bişey
yani muhtemele öle olur eğer olursaa yani bu ay zamanlama felan herşey çok iidi ama kısmet bakalım ne olacak!!!ama ööle bi sölemek istiyorumki çok özel olsun istiyorum değişik beklemeyeceği bişey olsun!!!nettede bakıorum bişey yok!!
merhaba bayanlar..bebeğin ağzından babasına yazılmış bi mektup vardı onu yazabilirsin ... annem 9 ay boyunca stresli olcak , onu üzme bilemne diye.. isterseniz öyle birşey yapabilirsiniz.
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır ugrayamadım bende
35 gündür adet olmadım bu arada hala olmadım yarın 36 gün olcak ne iştir anlamadım hailelikde yok adet söktürücüde kulandım bakalaım sonumuz ne olcak ...
birde acatyip grip olmuşum dün ateşim 38,2 iydi bugun ilaçlar biraz iyi etti.
kızlar napıyorsunuz ben çatlatma iğnesi vuruldum am ben gçğüslerim şişti zaten şişerdi sızlıyor uçları etrafı başım ağrıyor uykum geliyor miğdemde arad bir gaz oluyor ateşim var bukdara sizce olabılırmıym bilmiyorum
kızlar napıyorsunuz ben çatlatma iğnesi vuruldum am ben gçğüslerim şişti zaten şişerdi sızlıyor uçları etrafı başım ağrıyor uykum geliyor miğdemde arad bir gaz oluyor ateşim var bukdara sizce olabılırmıym bilmiyorum
geçmiş olsun bu havalar mahvediyor resmen insanı
sevedaıl bende salı günü vuruldum cnm benım 3 gün kasıkalrım ağırdı sonra 2 3 gün sonrada bu belritiler basşladı bende emın değilmi inşallah ikmizde hamile kalmızıdrı cnm
bebebğimiz gerçekten hamilelik belittilerimi kız arad bir halsız oluyom birde ama yine korkuyom psikilojıkdır diye
WALLA CANIM BENDE GEÇEN SALI GÜNÜ OLDUM İĞNE PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK AĞRIM WARDI AMA HEPSİ GEÇTİ HİÇ Bİ ŞİKAYETİM YOK ACABA HANGİMİZ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ
dr gittim cnım adetin üçüncü günü hormon testi ve rahim filmi çekilcem adetten sonra ama bi adet olabilsem sıkıntı yapıyor birde yaa olamıyınca anlamıyorum gecen ay 26 gün bu ay 36 gün hayırdır inşallah diyorum umarım hayır olur saol cnm bu arada:lepi::enbuyukkk:
umarım ikinizde hamişsinizdir kız birinizinki öyle birinizinki öyle olsun herkesin aynı olcak diye bir kaide mi mi ayollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?