Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır ugrayamadım bende
35 gündür adet olmadım bu arada hala olmadım yarın 36 gün olcak ne iştir anlamadım hailelikde yok adet söktürücüde kulandım bakalaım sonumuz ne olcak ...

merhaba bayanlar..bebeğin ağzından babasına yazılmış bi mektup vardı onu yazabilirsin ... annem 9 ay boyunca stresli olcak , onu üzme bilemne diye.. isterseniz öyle birşey yapabilirsiniz.

vay be hiç düşünmemiştim böyle bişey tabi ben bu mektubu yazarken akşama kadar ağlarım sonra kociş gelir bide onla birlikte ağlarız ertesi gün şiş gözlerle dolaşırız artık :)))))
biz ikimizde duygusalız o yüzden aslında güzel fikir yani dayanıklı olanlar için tabi

selam necla iyilik doktora gittinmi peki değişik bişey seninkide hayırlısı olsun

kızlar napıyorsunuz ben çatlatma iğnesi vuruldum am ben gçğüslerim şişti zaten şişerdi sızlıyor uçları etrafı başım ağrıyor uykum geliyor miğdemde arad bir gaz oluyor ateşim var bukdara sizce olabılırmıym bilmiyorum

hamişlik belirtileri bunlar :teytey::teytey:

bebebğimiz gerçekten hamilelik belittilerimi kız arad bir halsız oluyom birde ama yine korkuyom psikilojıkdır diye

WALLA CANIM BENDE GEÇEN SALI GÜNÜ OLDUM İĞNE PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK AĞRIM WARDI AMA HEPSİ GEÇTİ HİÇ Bİ ŞİKAYETİM YOK ACABA HANGİMİZ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ

geçmiş olsun bu havalar mahvediyor resmen insanı

dr gittim cnım adetin üçüncü günü hormon testi ve rahim filmi çekilcem adetten sonra ama bi adet olabilsem sıkıntı yapıyor birde yaa olamıyınca anlamıyorum gecen ay 26 gün bu ay 36 gün hayırdır inşallah diyorum umarım hayır olur saol cnm bu arada:lepi::enbuyukkk:

sevedaıl bende salı günü vuruldum cnm benım 3 gün kasıkalrım ağırdı sonra 2 3 gün sonrada bu belritiler basşladı bende emın değilmi inşallah ikmizde hamile kalmızıdrı cnm

sevedaıl bende salı günü vuruldum cnm benım 3 gün kasıkalrım ağırdı sonra 2 3 gün sonrada bu belritiler basşladı bende emın değilmi inşallah ikmizde hamile kalmızıdrı cnm

İİNŞ. CANIM BEN SALI İĞNE OLDUM PAZARTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLADIM PERÇEMBE İNANILMAS Bİ KASIK AĞRISI ÇEKTİM OTURMAKDA BİLE ZORLANDIM O DERECE DOKTORUM ÇATLADIĞINI SÖLEDİ SAAT 10 GİBİ ÇATLADI YUMURTAM ÇATLAMADAN 9 SAAT ÖNCEDE BİRLİKDE OLDUK EŞİMLE!!YANİ PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE HİÇ ARALIKSIZ ÇALIŞTIK VE ŞİMDİDE GÜN AŞIRI DEVAM EDİOZ!!FAKAT BENDE ŞİŞLİK ŞİŞKİNLİK AĞRI HİÇ BİŞİ YOK

WALLA CANIM BENDE GEÇEN SALI GÜNÜ OLDUM İĞNE PERŞEMBE GÜNÜ ÇOK AĞRIM WARDI AMA HEPSİ GEÇTİ HİÇ Bİ ŞİKAYETİM YOK ACABA HANGİMİZ OLMASI GEREKTİĞİ GİBİYİZ

umarım ikinizde hamişsinizdir kız birinizinki öyle birinizinki öyle olsun herkesin aynı olcak diye bir kaide mi mi ayollll

inş hayırolsun

sevedaıl bende aynı oldu karnımda ksıkalrımda ağrı var dı sonra geçöti korkma cnm bende fazla belrttii yok bekleyelım inşllah ikmizde hamileyizdir
alllahım büyüktür dua etmeyı unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…