Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ceylaaaan dedin miydi? Ahhh ben kaçırmışım o zaman, yoksa dinlerdim senin sözünü. Neyse bu ay bebiş gelsin de de gelsin bari bu ay dinleyeyim sözünü.

geldim kuşum...

bende bu gün akşama kadar topikteydim valla ama yarın için izine çıkardılar evde oluncada uyumaktan göz baş açamıyomki anam pc yi açayım bir uyuşukluk peydah oluyo ama fırsat bulabildiğim zamanlarda görüşürüz kısmetse bol bol hamiş haberleri bekliyorum ona göre
duyduk duymadık demeyin :)))))))

valla kızlar ben burdayım o kadar şey yazdımki ama kimse selam bile vermedi..biraz bozuldum aslında ama boşverdim..

valla kızlar ben burdayım o kadar şey yazdımki ama kimse selam bile vermedi..biraz bozuldum aslında ama boşverdim..

kusura bakma ayça sen geldim dedinmiki ben farkedemedim eğer demediysen kendi adıma konuşmam gerekirse ben her zaman sayfanın altına bakmıyorum kim var kim yok diye ama genelde her ben geldim diyene cevabını yapıştırıyorum :))))))

valla olsunda eli ayağı aklı düzgün ne olursa olsun hiç önemli diil canım benim dua et sen bol bol bizede....

buradaki herkese dua ediyorum canım hep aklımdasınız.İnşallah hepiniz en kısa zamanda hamile kalıp bebeişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.:Saruboceq: Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…