Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bende vajınamın girişinde ağrı var bu geblıkte olablırmı bana lütfen CVP VERİN

canım kimisinde oluyor ağrı kimisinde olmuyor.ben hamile kaldığımda ama öğrenmeden önce girdiğim ilişkilerden sonra acı biber sürmüşgibi yanma oluyordu.ama bende iltihap falanda olduğu ortaya çıkmıştı belkide yanmalar ondan kaynaklanmış olabilir.

suzancığım saol cnm arad bir ağrı giriyor bende idarra yaparken çok azyanma var bir de mantar ldu korunmadığım için ilaç vermedı doktor oda yaarmı suzancığım

işler çok durgun o yüzden baştan ücretli izinlerimi kullandırdılar şimdi ücretsize döndü
kriz bizi teğet geçmedi Allaha şükür (((((((

yazık ya çok üzüldüm bu halimiz neolacak bende ssk tokluğuna çalışıyorum kriz vurunca kocam maaşımı kestiyerimseniben

işler çok durgun o yüzden baştan ücretli izinlerimi kullandırdılar şimdi ücretsize döndü
kriz bizi teğet geçmedi Allaha şükür (((((((

off ya krız gercekten cok ınsanı ıssız bıle bıraktı allah sonumuzu hayır etsın ınsallahhhh:Saruboceq:

ayy suzan aynı şey bende de oldu biliyomusun hem ağrı oluyodu ama ondan da ziyade acaip bi sızı aynen de dediğin gibi sanki bööle biber sürmüş gibiydii

suzancığım saol cnm arad bir ağrı giriyor bende idarra yaparken çok azyanma var bir de mantar ldu korunmadığım için ilaç vermedı doktor oda yaarmı suzancığım

geçenlerde benim akıntılar sarı gelmeye başlamıştı iltihaplanma yüzündendi galiba yanmada oluyordu.drum fitil verdi 5 kullanımlıktı ve Allaha şükür ne sarı akıntım kaldı nede yanma.dr ilaç vermediyse daha gerekli görmemiştir.canım mantarı önlemek için pamuklu çamaşır kullan birde devamlı kuru tutmaya çalış.ya da sık sık değiştir.birde bana sağlık ocağındaki ebeler çamaşırı yıkadıktan sonra giymeden önce kuru olarak ütüle dediler.yani buharsız şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…