Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy suzan aynı şey bende de oldu biliyomusun hem ağrı oluyodu ama ondan da ziyade acaip bi sızı aynen de dediğin gibi sanki bööle biber sürmüş gibiydii

sen hamileydin değil mi canım.hamilelikte genelde bu yanmalar oluyor galiba.vajina biraz hassaslaşıyor galiba.ama o yanmalar çok kötü oluyor yaa.:1no2:

iyim cerin
sen nasılsın bbek napıyor
kız

içerden bana uyku sinyalleri gönderiyo iş yerindeyim ama nasıl duruyom bi de bana sor turkcelin tavuğu gibi bi gözüm buyuk bi gözum kuçuk oturuyom kıs acipp derece uykum far ama genelde iyiyim cumartesi minik kuşun yerine yerleştiğini keseciğinde huzurla yattığını görürsem daha iyi olucam işallah

Hiç kıpırtı yok zaten bir hamil olayım diyeceğim belirtim yoktukaydirigubbakcemile3

sen hamileydin değil mi canım.hamilelikte genelde bu yanmalar oluyor galiba.vajina biraz hassaslaşıyor galiba.ama o yanmalar çok kötü oluyor yaa.:1no2:

ıkı gundur asırı akıntım var sabahtan camasırımı degıstırıyorum aksama kalmıyo batıyo ve de cok yanıyo =( ama hıc kasık agrım fılan yok:çok üzgünüm:

6 gün kaldı dimi klomen kullandım geçiktirebilir ama testi cuma günü yaparım var çıkar cuma bereketini bende yaşıyım dimi???

6 gün kaldı dimi klomen kullandım geçiktirebilir ama testi cuma günü yaparım var çıkar cuma bereketini bende yaşıyım dimi???

canım İnşallah hamilesindir.hiç belirti yaşamadan hamile kalanlar var.belkide sen belirti yaşamadan hamile kalırsın.senin bebeğin çaktırmadan geliyordur annesine sürpriz yapmak için.umutsuzluğa düşmek yok.yoksaklava: kuşandım merdanemi geliyorum haa

ya ben istanbulda avrupa yakasında oturuyorum yani avcılar beylikdüzü bahçelievler bakırköy civarında olabilecek bayan doktor arıyorum bana tavsiyede bulunabilecek biri varmı nerde doğum yapim kimde gidim ay şaştım kaldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…