Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handan bir görmen gerek bağdaş kurmuş oturuyor kereta hem pipisi var özel mi özelkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Pazar günü gir de gör kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Belirti olmasa da hamileyiz :dance:

haha canım biz böle hamiş kalıoz ne demek oluo buuuu??bebişlerimiz çok uslu olacak ne karnımızdayken bizi rahatsız edecek nede doğunca kaydirigubbakcemile3

ayy maşallah maşallah bende çok heyecanlıyım ya cinsiyeti ne olacak die:)) doktorum 4 hafta daha bekle bakalım dedi uyus

06 MArt oldum oviterelle

İyiyim canım ben hamişim içime doğuyor deli 40 defa derse gerçek olurmuş ya:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende ayın 10da hadi bakalım ne olcak!! sabırsızlıkla bekliorum yaa

Suzancım ben de mÜzİk dİnletmeyİ İstİyorum da ne dİnletsem dİye dÜŞÜnÜyorum benİmkİ daha kıĞırdamıyo bİde

şuanda ince sesleri duyabilir sen bile bebeğinle konuşurken sesini incelterek konuşman gerekiyor.canım bebeğin kıpırdıyordur ama sen hissedemiyorsundur.sırt üstü yat ve biraz bekle o an hareket ederse mutlaka hissedersin.

jasmin çikolata felan yemeyi denedinmi hareket için??

bide kızlar ikili test için aç karnınamı gitmek lazım kan alınacak ya yoksa farketmiomu??

ceylan ve ndk sizede günaydın kızlar
günaydınn yawyum benimm mckkk
ayy maşallah maşallah bende çok heyecanlıyım ya cinsiyeti ne olacak die:)) doktorum 4 hafta daha bekle bakalım dedi uyus
irkek olacak irkekkk:jeyyar:

ahh bizde hissedebilecekmiyizzz, içim gitti suzann :çok üzgünüm: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…