Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ooo selam kızlar sohbet almıŞ baŞını gıtmıŞ oh oh allah artırsın...

Varmı yenı hamıle kızlar....

KIZLAR BAKIN SIZE NE ANLATCAM
BENıM ARKADASLARIMIN 2 Sı HAMıLE ıKıSıNEDE DOKTOR ERKEK DEDı BENDE MAVı ŞEYLER ALDIM GEL GÖRDı 6 AYDAN SONRA KIZ OLDU BEBEKLER YANı DOKTOR YANILMIS
MAVıLER BANA KALDI BEN ONLARA PEMBE SEYLER ALDIM....
DıYORUMKı BU BıR ıSARET BENıM OGLUM OLCAK delikafadulden

neyse bizde ona hollandadan bir gurbetçi gelin buluruz.kaydirigubbakcemile3

yabancı gelin buluruzz yarışma varya orda buluruk bidenee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy düşünsenize tubacıkı ordaa o programdaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne sinir bişe ama yamansak doktorda emin olmadan sölemesin alla alla tabiki saglıklı olsunda hiç farketmez ama böle degiş degiş durda gıcık bişe

rabbim gönlüne göre versin canım :)

canım inşallah sağlıklı olsunlarda

ayy ne sinir bişe ama yamansak doktorda emin olmadan sölemesin alla alla tabiki saglıklı olsunda hiç farketmez ama böle degiş degiş durda gıcık bişe

rabbim gönlüne göre versin canım :)

AMİN HANDANCIM AMİNNN HEPİMİZE İNŞALLAH:Saruboceq:
SAĞLIKLI HAYIRLI OLSUNDA TABİ BİDE OLSUNDAAA ALLAHIN İZNİĞLE GERİSİ BOŞŞ
EVLAT AYNI EVLAT SEVGİ AYNI SEVGİ :sm_cool::teselli::1hug::asigim:

kızlar merhabaaa.dün kan testi yaptım değerim 86.75 çıktı.bu değer kaç haftalık tam olarak bilginiz var mı?

melikacım cnm tebtik ederim cnm darısı bizim başımıza inş cnm yaa olsa olsa 1-2 hf falandır heralde çok yeni gibi duruyoo

melikacım sen degerine bakma son adet tarihine göre hesapla haftanı canım hayırlı olsun adet kaç gün gecikince yaptın kan testi ?

teşekkür ederim kızar..inşşşşş.bu ay bütün topikte hamiş haberleri alırız..dualarım siznle..

goncam ceylanın pazar günü günü geri ye sayımı başladı anlayacan

melikacım sen degerine bakma son adet tarihine göre hesapla haftanı canım hayırlı olsun adet kaç gün gecikince yaptın kan testi ?

adet günümde idrar testi yaptım.ikinci cizgi silikti..
dünde yani adetimin 2.günü kan testi yaptım değer böyle çıktı işte..

ayy cnm hayırlısı olsun gülüm ben de de hiç bir belirti olmadı adetim gecikti kistle ugrasıyom şimdi rabbim sana göstermesin boşver salık herşeyin başı saglıgın yerindeyse sorun etme boşuna

canımm hayırlıuğurlu olsunnn, gözün aydınnn, allah kucağına almanı nasib etsinn bize de dua et olurmuu:1hug:

amin.teşekkür ederim.çok mutlu oldum bende öğrenince...çok güzel bir duygu.
Allah en kısa zamanda sizlerede yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…