Suzancım bÜtÜn herŞeyİ yaptım yok hİssedemİyorum
Canım günün ne zaman dersen hemen eklerim ..sositososito
şuanda ince sesleri duyabilir sen bile bebeğinle konuşurken sesini incelterek konuşman gerekiyor.canım bebeğin kıpırdıyordur ama sen hissedemiyorsundur.sırt üstü yat ve biraz bekle o an hareket ederse mutlaka hissedersin.
06 MArt oldum oviterelle
İyiyim canım ben hamişim içime doğuyor deli 40 defa dersegerçek olurmuş ya:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
jasmin çikolata felan yemeyi denedinmi hareket için??
bide kızlar ikili test için aç karnınamı gitmek lazım kan alınacak ya yoksa farketmiomu??
Suzancım bende yatsam hamile olduğumu anlarmıyım kaydirigubbakcemile3
çikolata bebişleri hareketlendiyo canım bütün bebişler severmiş:)) bende haftaya yiyicem doktorda inş oynucak bu sefer:))
çikolata bebişleri hareketlendiyo canım bütün bebişler severmiş:)) bende haftaya yiyicem doktorda inş oynucak bu sefer:))
-tatlicadiarzu- kızlar nasılsınız napıyorsunuz. hafta sonundan beri giremedim. cuma gunu regl oldum ama nasıl ağrım vardı size anlatamam ıkı gun yattım, içtiğim ağır ağrı kesiciler bile hiç kar etmedi. o yuzden girip yazamadım. velasıl regl oldum bu ay tekrar klomene başlayacağız bu aksam alıcam eczaneden. eee ben yokken varmı yenı haberler??? hamişlerrr???:CüvCüv:
Geçenlerde rüyamda eltimi gördüm Doğurmuş yenge diyorum rüyamda ne işin vardı ben doğurmam gerekiyordu dedim kaydirigubbakcemile3
Suzancım akşama deniyim belki hisssederim
bananee bende yicemmm :tomato: yicemmmmmmmmmmm baaneeeeee oynası itaraflarımmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?