Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Suzancım bende yatsam hamile olduğumu anlarmıyım kaydirigubbakcemile3

kıs ndk rüyalarımda erkek bebek dogurup duruom ama bu aralar kız olacak gibi gelio bi kız hissediom bi erkek

sende hissedeceksin tabi kuşum fırdönecek içinde:) bende hissedicem inşallah

çikolata bebişleri hareketlendiyo canım bütün bebişler severmiş:)) bende haftaya yiyicem doktorda inş oynucak bu sefer:))

-tatlicadiarzu- kızlar nasılsınız napıyorsunuz. hafta sonundan beri giremedim. cuma gunu regl oldum ama nasıl ağrım vardı size anlatamam ıkı gun yattım, içtiğim ağır ağrı kesiciler bile hiç kar etmedi. o yuzden girip yazamadım. velasıl regl oldum bu ay tekrar klomene başlayacağız bu aksam alıcam eczaneden. eee ben yokken varmı yenı haberler??? hamişlerrr???:CüvCüv:

Geçenlerde rüyamda eltimi gördüm Doğurmuş yenge diyorum rüyamda ne işin vardı ben doğurmam gerekiyordu dedim kaydirigubbakcemile3
Suzancım akşama deniyim belki hisssederim

çikolata bebişleri hareketlendiyo canım bütün bebişler severmiş:)) bende haftaya yiyicem doktorda inş oynucak bu sefer:))

canım dr göbeğini biraz sallayıp uyandırsaydı.benim kızda uyuyordu drum sallaya sallaya uyandırdı.ama çok tatlı oluyor yaa.bir dahada uyurken yakalayamadık.nasıl olsa uyandırıyoruz diye uyumuyor uyanık kızım benim.

bananee bende yicemmm :tomato: yicemmmmmmmmmmm baaneeeeee oynasın bi taraflarımmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Canım hoşgelmişsin nezamandır görüşemiyoruz kaydirigubbakcemile3Nisan kebelekleri var yetişeceğiz kuşum..Yeni hamişler var cerin melikameryem rabia01 ve ben :jeyyar:

Geçenlerde rüyamda eltimi gördüm Doğurmuş yenge diyorum rüyamda ne işin vardı ben doğurmam gerekiyordu dedim kaydirigubbakcemile3
Suzancım akşama deniyim belki hisssederim

ceylanım başkasını hamiş görmüşsün ama rüyalar tesine çıkarmış belkide kendin hamişsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

patriciam cnm keşke ben de adet olsam yaa razıyım olmaya şu kistten kurtulam da cnm hayırlısı ile bu ay olacak ben biliyom sen içini ferah tut öpüyorum cnm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…