Akşama deniyorus tamammı kuzummm..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bananee bende yicemmm :tomato: yicemmmmmmmmmmm baaneeeeee oynası itaraflarımmkaydirigubbakcemile3
Canım hoşgelmişsin nezamandır görüşemiyoruz kaydirigubbakcemile3Nisan kebelekleri var yetişeceğiz kuşum..Yeni hamişler var cerin melikameryem rabia01 ve ben :jeyyar:
ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kız hani yeminin naptın çarpılıcan. iyi iyi geldin artık aramıza:) görüşemiyorduk ozledik seni-tatlicadiarzu-
ahh yeminliydim deemiiifisfisfis nöriiim hepiniz burdasıızzz sıkılıomm bendee tek başımaa godozlama dalam dedimmmlaelaelaelaelae
canım benım allahtan küçücük bişeymiş sen aklına takmadığn sürece ilacını kullan o sökülür gider reglle. olmadı soğan suyu kesin temızlar.patriciam cnm keşke ben de adet olsam yaa razıyım olmaya şu kistten kurtulam da cnm hayırlısı ile bu ay olacak ben biliyom sen içini ferah tut öpüyorum cnm seni
esracım aşılamaya başlamıcanızmı siz artık ??
tamamm bakalım hangimisinki daha oynakkkkaydirigubbakcemile3
suzannncımmmm sen hangi ülkedesinn???
aman patriciacım ndk yeminini bozalı çok olduuu
bizde özledik ama hiç bize pas vermiyo küstüm ben ona naniknanik
heh öğrendim suzanımmm ben seni hollandada falan sanıyodum, tubcıkla kerttirecektim sizitanışırsınız diye şeyetmiştimm...
ceylan zaten kertti benim kızla tubacıkın oğlunu.ama ben gurbete dayanamam.tubacıkın oğlu trye gelirse düşünürüz.kaydirigubbakcemile3
Dimi Suzancım 1 hafta var aranızda olum yakışıklı küçüçük pipilikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?