Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

esracım aşılamaya başlamıcanızmı siz artık ??

ne bilim suzancım ya benim o an aklıma gelmedi doktorumda yapmadı uyus ama haftaya kurtulamaz elimden dansöz yapcam onu hahahahahahah

bananee bende yicemmm :tomato: yicemmmmmmmmmmm baaneeeeee oynası itaraflarımmkaydirigubbakcemile3

ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kız hani yeminin naptın çarpılıcan. iyi iyi geldin artık aramıza:) görüşemiyorduk ozledik seni-tatlicadiarzu-

Canım hoşgelmişsin nezamandır görüşemiyoruz kaydirigubbakcemile3Nisan kebelekleri var yetişeceğiz kuşum..Yeni hamişler var cerin melikameryem rabia01 ve ben :jeyyar:

he kuşum yaaa hasret giderelim ŞenizŞeniz oh oh maşallah hadi insallah kuzum az zamanın kaldı son bir haftanın stresini bilirim. ama klomen konusunu (gecikme) sakın aklından çıkartmıyorsun dimi. senağlama

aman patriciacım ndk yeminini bozalı çok olduuu
bizde özledik ama hiç bize pas vermiyo küstüm ben ona naniknanik

patriciam cnm keşke ben de adet olsam yaa razıyım olmaya şu kistten kurtulam da cnm hayırlısı ile bu ay olacak ben biliyom sen içini ferah tut öpüyorum cnm seni
canım benım allahtan küçücük bişeymiş sen aklına takmadığn sürece ilacını kullan o sökülür gider reglle. olmadı soğan suyu kesin temızlar.

esracım aşılamaya başlamıcanızmı siz artık ??

canım aşılama için eşimi ikna ettim hafta sonu. dedim ki , ya illa sperm için değil belki benim içimdeki akıntı öldürüyor spermleri dedim :roflol::roflol::roflol::roflol: düştü tuzağaaa, yanı onu ikna edebilmek için sorunu kendi üstüme almak zorunda kaldım. e erkeklik güdüsü ağır bastırıyor onun, yoksa yaptırmayacaktı asılama. ama asılama için bu ay geç kaldım artık bidahaki ay. dun klomen kullanmaya başlamam gerekiyordu ama annem rahatsızlandı ve bende kendi ilacımı almayı unuttum. zaten maaşıda alamadım şirketten aşılama mecburen bidahaki aya kaldı:):CüvCüv:

heh öğrendim suzanımmm ben seni hollandada falan sanıyodum, tubcıkla kerttirecektim sizi tanışırsınız diye şeyetmiştimm...

ebrum o ndk senle normalde gorusuyor ya şimdi ondan kaale almaz pis cadı. kızım hakkat sen hamilemisin acaba iyibir alınganlır sardı ele geçirdi seni.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayy ii yapmışsın kıs esra eferin geçmiş olsun canım annen için, olsun bu ay kolemle kalırsın aşıya gerek kalmaz inşallah tatlım

heh öğrendim suzanımmm ben seni hollandada falan sanıyodum, tubcıkla kerttirecektim sizi tanışırsınız diye şeyetmiştimm...

ceylan zaten kertti benim kızla tubacıkın oğlunu.ama ben gurbete dayanamam.tubacıkın oğlu trye gelirse düşünürüz.kaydirigubbakcemile3

Patricia'mm biliyorum test yapacağım cuma günü varsa çıkar boşuna heveslenmemiş olurum dimi

Dimi Suzancım 1 hafta var aranızda olum yakışıklı küçüçük pipilikaydirigubbakcemile3

ceylan zaten kertti benim kızla tubacıkın oğlunu.ama ben gurbete dayanamam.tubacıkın oğlu trye gelirse düşünürüz.kaydirigubbakcemile3

tubacık oğluna benim kızı isiyodu, bende gurbete vermem dedim reddettim naniknanik tubacıkın oğlu bu gidişleevde kalırr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…